Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Vrijwilliger worden

Wil jij een verschil maken in het leven van mensen die het hard nodig hebben? Word dan vrijwilliger bij onze stichting! 

Het mooie van vrijwilligerswerk bij Stichting Heart Pillow is dat naai ervaring niet nodig is! Of je nu een ervaren naaister bent of nog nooit een naald hebt vastgehouden, jouw inzet en betrokkenheid maken echt een verschil. Met taken uiteenlopend van stoffen knippen tot kaarten schrijven of dozen inpakken, is er altijd wel een taak te vinden die bij jouw talenten past. 

We vinden het belangrijk om een hechte groep vrijwilligers te hebben die niet alleen samenwerken om de Heart Pillows te maken, maar ook plezier hebben samen. Naast het naaien van kussens is er ook veel gelegenheid om gezellig met elkaar te kletsen, onder het genot van een kop thee met regelmatig wat lekkers erbij. We zijn gevestigd in Heerenveen en zijn dan ook op zoek naar vrijwilligers die regelmatig daar kunnen komen helpen. 

 Als jij op zoek bent naar een zinvolle manier om je tijd en energie te investeren, en tegelijkertijd deel wilt uitmaken van een warme en betrokken groep vrijwilligers, dan is vrijwilligerswerk bij Stichting Heart Pillow iets voor jou!

Iedereen is welkom, en met name zijn we op dit moment opzoek naar de volgende profielen:

  • Inpakker voor donderdagochtend: Inpakken en verzendklaar maken van de bestellingen die zijn gemaakt aan het begin van de week.
  • Naaisters die met de hand de kussens dicht kunnen naaien na het vullen.

Meld je via onderstaand formulier aan als vrijwilliger en help ons om een liefdevolle houvast te bieden aan degenen die het nodig hebben!


AanmeldformulierE-mailen
Instagram