Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Bestel een Heart Pillow

Ook jij kunt een familielid, vriend(in), collega of kennis na een (borst)operatie zo’n mooi kussentje cadeau doen. Kies voor een lieve of juist stoere Heart Pillow, of een beetje van allebei. Je geeft ermee écht een liefdevolle houvast. Vraag een Heart Pillow aan via onderstaand formulier, en tegen een kleine vrijwillige bijdrage van €5,- (t.b.v. het materiaal voor de Heart Pillow) en de eventuele verzendkosten, maken we graag een Heart Pillow-cadeau voor je. Is de Heart Pillow voor jezelf laat dat dan even weten, we vragen dan alleen een vergoeding voor de eventuele verzendkosten, en natuurlijk maken we er voor jou ook een mooi cadeau van. 

Je kunt een Heart Pillow bestellen via onderstaand formulier. Na het ontvangen van je bericht nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Let op! Wegens omstandigheden kunnen wij t/m 14 november 2021 geen bestellingen maken of versturen. In de tussentijd kunt u wel gewoon bestellen en zullen wij contact met u zoeken om de afhandeling al voor te bereiden. Vanaf 15 november gaan we weer volop aan de slag en zult u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangen. Wij hopen op uw begrip.


E-mailen
Instagram