Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

520 berichten op 104 pagina's
Carolien Rosier
24-09-23 17:51:17
Echt een fijn kussentje, het voelt heerlijk en comfortabel. Ik kreeg er een in het ziekenhuis, meteen na mijn operatie (er is een borst weggehaald). Het gaf/geeft steun en ik heb er thuis meteen zelf een bijbesteld. Ze zijn mooi en leuk en ze ‘zitten’ lekker, ik ben er echt heel blij mee.
Ingrid IJssermans
24-09-23 16:15:25
Voor mijn borstbesparende operatie een hartkussen besteld. Ben er heel blij mee. Leuke mails gekregen, alles goed geregeld. Ook mooie kleuren. Kan met het kussen ook goed op mijn zij slapen, gaat zonder echt niet. Super initiatief. Dank jullie wel❤️
Liever niet
24-09-23 12:30:31
Gisteren een Heart Pillow ontvangen in mijn lievelingskleur. Wat een mooi initiatief is dit. Ik had gewild dat ik het eerder was tegengekomen want het is precies wat ik miste na mijn eerste operatie. Na de bestelling direct goed contact gehad en het kussen is heel snel geleverd en ziet er prachtig uit. Volgend week word ik voor de 2e keer geopereerd en weet zeker dat het kussen mij gaat helpen. Ook de lieve woorden op het bijgeleverde kaartje zijn hartverwarmend. Heel veel dank!
Nicolé Saris
15-09-23 20:07:17
Ik heb begin maart 2022, diagnose borstkanker gekregen. Behandeling was chemo, borstamputatie, bestraling en wacht nu nog op andere borstamputatie en reconstructie. Tijdens zuurstoftherapie kreeg ik de tip om een hart pillow te bestellen, dit ook gedaan zo blij dat ik gedaan heb. Kan niet meer zonder. Slapen of lang zitten. Zo'n fijne ondersteuning. Heb er nu ook voor vriendin en mijn nicht besteld die het zelfde hebben en ben erg benieuwd of zij ook zo blij ermee zijn als ik. Jammer dat ik het niet veel eerder wist.
Liever niet
12-09-23 19:16:21
Ik ben een 35 jarige jonge moeder die een jaar geleden te horen kreeg borstkanker te hebben.
Wat volgende waren 16 chemo’s, een borst besparende operatie en 20 bestralingen.
Door de bestralingen heb ik oedeem in mijn oksel, arm en borst en blijvende beschadiging aan mijn ribben.
Mijn oedeem therapeut wees me op dit kussen in de hoop dat het de pijn zou verlichten.
Ik heb de mijne nu 3 dagen in gebruik en ik ben er zo super blij mee!!
Het verlicht oprecht de pijn!
Heel erg bedankt voor het met liefde maken van mijn heart pillow!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram