Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

556 berichten op 112 pagina's
Petra Stoel
05-12-23 17:22:16
Een snelle maar vooral ook persoonlijke service. Erg belangrijk als het gaat om een situatie zoals deze. Heel fijn. Keep up the good work!
carry van der horst
05-12-23 11:19:36
Vòòr mij operatie kreeg ik van mijn bonus dochter dit liefdevolle schattige kussentje. direct na de operatie was het lastig een comfortabele slaaphouding te vinden, echter met dit kussentje lukte het toch de slaap te vatten. Sindsdien is zij mijn trouwe bondgenoot overdag thuis en 's nachts. Het helpt mij minder of geen pijnstilling te slikken omdat ik met gebruik van dit kussentje geen of nauwelijks pijn ervaar sinds 5 dgn na mijn operatie.
Ik ben erg blij met dit fantastisch verzachtende kussentje van Daphne, geadviseerd door haar collega die bij de stichting werkt als vrijwilliger.
Annemieke Hoogerwerf
29-11-23 14:25:33
Heb vorige week min borstbesparende operatie gehad waarbij ik veel profijt heb gehad van mij kussen en nog steeds. Heel fijn.
Zei van de week , heb een nieuwe best vriend bij. Chapou voor de vrijwilligers die het kussen maken maar ook voor de persoonlijke aandacht 💗
Joke Volkers
25-11-23 20:10:50
Vandaag het hart kussen ontvangen en wat een prachtig kussen is het geworden , ik ga er nog heel veel plezier van hebben na mijn borst amputatie, heel erg bedankt voor het maken van het super mooie kussen, en ook nog een hele lieve persoonlijke hand geschreven kaart heel erg bedankt Reneé ,vriendelijk groet Joke Volkers.
Connie Van koningsbrugge
23-11-23 10:50:42
Tijdens de vaarweek van Stichting Samen Varen werd ik verrast met een hartkussentje. Dat sliep al heerlijk, echter beide borsten heb ik moeten afstaan, dus was ik zo brutaal om een tweede te vragen. die kwam per kerende post naar mij toe!
Fantastisch initiatief dit! Enorm bedankt! xxx
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram