Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

416 berichten op 84 pagina's
Natasja Broers
21-01-23 16:55:08
Na de eerste operatie aan de lymfeklieren en nog een amputatie in het vooruitzicht werd me al meteen duidelijk dat het hartvormige kussen zeeeer prettig is voor ondersteuning maar ook ontlasten vd schouder. Om die reden gelijk een donatie gegaan en 2 nieuwe kussens besteld. Wat een super initiatief!!!
Tevens is het persoonlijke bericht op t kaartje erg attent en een hart onder de riem. Dank je wel hiervoor
Wendy Scheepstra
21-01-23 12:14:47
Beste allemaal,

Afgelopen donderdag ben ik geopereerd en ik heb net het heart pilow ontvangen. Meteen toen ik hem onder mijn arm stopte merkte ik verlichting.
Ik weet zeker dat dit kussen mij gaat helpen op weg naar herstel.
Ik vind het een fantastisch initiatief en zal het gaan promoten!
Ga zo door lieve vrijwilligers, jullie doen geweldig werk! X
emmy vaandrager
20-01-23 17:06:14
lieve mensen
dank je wel voor de steun in deze moeilijke tijd. ik ben 20-03-2020 geopereerd aan een borstamputatie
in het ziekenhuis waar ik geholpen ben heb ik een kussentje mogen ontvangen.
dit kussentje was een grote steun voor me en gaf me ondersteuning. nu bijna 3 jaar later slaap ik nog steeds met het kussentje en gebruik het nog steeds als ik bvb een autorit ga maken. het is echt aan het slijten en ik ben reuzeblij dat ik nu 2 nieuwe mag ontvangen.het is niet alleen praktisch in gebruik maar geestelijk ook een fijn idee dat ik niet alleen sta in deze strijd. bij deze alle mensen die zich inzetten voor vrouwen zoals ik stuk voor stuk zijn jullie toppertjes. dank jullie wel veel liefs emmy vaandrager
Mandy Klein
18-01-23 19:18:08
Heel fijn contact gehad, attent kaartje bij de pillow en de uitvoering van het kussen was helemaal top! Dank jullie wel!
Caro de lo
14-01-23 15:51:11
Bedankt voor 2 mooie pillows. Had me laten verrassen qua kleur, maar zijn perfect.
Ga ze zeker gebruiken de komende, pittige, periode en ben blij dat ik ook heb kunnen bijdragen aan het geweldige werk wat jullie doen. Voor een doel dat nog veel geld kan gebruiken.

Met vriendelijke groet, Caro.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram