Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

95 berichten op 19 pagina's
Patricia Lavrijsen
21-11-20 22:02:11
Vandaag twee super mooie heartpillows mogen ontvangen. Zo mooi verpakt en met een heel lief kaartje erbij. Ontzettend veel dank aan alle vrijwilligers die dit voor (borst)kankerpatiënten mogelijk maken!
Alie De Kroon
21-11-20 19:58:41
Ik had 2 prachtige kussens voor mijn zusje besteld. Ze was helemaal ontroerd toen ze de kussens ontving. Ze zegt ze zitten heerlijk! Er zat ook een heel lief kaartje bij van jullie. Jullie zijn schatten prachtig doel, heel erg bedankt!
Kim Bunnik
21-11-20 19:11:54
Op de Facebookpagina BRCA en CHEK 2 NL en BE werd ik getipt over jullie fantastische stichting. Mijn aanvraag (2 Heart Pillows) werd heel vlot en vriendelijk verwerkt. Heel erg leuk dat je zelf aan kunt geven welk design je zou willen. Het openen van het pakketje met de mooi ingepakte Heart Pillows en het lezen van jullie lieve kaart emotioneerde mij, en dat gebeurt niet zo snel kan ik jullie vertellen. Zo persoonlijk! De Heart Pillows zijn enorm leuk geworden (panterprint en zwart-wit design). Ik ben er heel erg blij mee, aangezien ik dat grote, onhandige voedingskussen een beetje zat werd;) Ik wil jullie heel erg bedanken, wat een prachtige stichting! Jullie zijn geweldig!
Elza Huijser
21-11-20 15:40:46
Vandaag twee prachtig gemaakte kussentjes ontvangen.
Het voelt goed en ook de lieve kaart er ook nog bij. Dit doet je goed. Ga vooral door met jullie liefdevolle houvast.
Lieve groeten Elza.
Anne Anne
21-11-20 15:36:30
Na mijn borstkankerdiagnose hebben veel bijzondere mensen en initiatieven mijn pad gekruist. En Renée is hier zeker één van. Hele fijne communicatie, twee leuke kussentjes en een ontzettend attent kaartje erbij. Wat fijn dat jullie er fijn zijn!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram