Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

642 berichten op 129 pagina's
Aranka Wessels-Koning
11-06-24 18:27:35
Vandaag werden de door mij bestelde kussentjes afgeleverd bij mijn zus die ze binnenkort kan gaan gebruiken. Ze is er super blij mee. De kussentjes zien er prachtig uit, de persoonlijke kaart maakte het helemaal af. Dank je wel voor dit initiatief en de fantastische snelle en vriendelijke service. Ben super blij dat ik hierdoor iets kon doen voor mijn zus.
Carla van der Lek
10-06-24 15:37:35
Ik kreeg vandaag m’n nieuwe hart kussentje binnen. Wat is hij mooi! Perfecte kleur, schitterende vlindertjes! Super mooi gemaakt, en ook nog een persoonlijke kaart erbij. Wat een mooie service!
Sinds m’n 2e borstoperatie in 2018 kan ik niet meer zonder m’n hart kussentje. Ik heb er ook 1 in bed liggen,maar die van de woonkamer was echt versleten. Nu weer erg blij met mn nieuwe kussentje! Dank jullie wel❤️.
Tineke Krutzen
10-06-24 13:53:17
Het liefdevolle kussentje is ontzettend mooi gemaakt en precies in de kleur en de motieven die ik vroeg. Geweldig. Omdat ik komende week geopereerd word kan ik dan pas het effect ervaren, maar het voelt heel zacht en prettig.
Ook de mails waren zeer medelevend.
Bedankt voor alles.
Angeline Nijssen-Menkveld
03-06-24 11:12:11
Zaterdag heb ik mijn kussen mogen ontvangen. Helemaal mijn stijl! Na 15 jaar kan ik nog altijd niet zonder een kussentje slapen. Nooit eerder een heart pillow gehad maar mijn vriendin stuurde jullie site. Ik ben zo blij, heb er heerlijk mee kunnen slapen en wat een mooie persoonlijke kaart zat er bij. Ik ben echt onder de indruk. Bedankt
ria ria dekeukelaere
03-06-24 10:57:43
Heel blij met mijn mooie kussentjes...dus overal in huis mijn lievelingskussentje!!!! Hartelijk dank voor het vlugge leveren en de aangename boodschappen!!!!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram