Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

624 berichten op 125 pagina's
Constance v.d. Berg
15-04-24 14:52:15
Na mijn operaties kreeg ik van het ziekenhuis twee heart pillows. Wat was ik er blij mee. Gelukkig zijn de heart pillows via deze site te bestellen, want na al die tijd moet ik ze nog steeds gebruiken en zijn de heart pillows ook eens aan vervanging toe. Nadat ik contact had gezocht kreeg ik binnen 1 dag een lieve email terug en kon ik mijn kussentjes bestellen. De pillows zijn heel mooi gemaakt en zien er ook heel leuk uit. Dank je wel voor de zorg en aandacht.
Conchita Nunez Y Lobato - Roering
14-04-24 09:25:38
2 jaar geleden had ik borstkanker en kreeg ik vlak voor mijn operatie een heartpillow van het Deventer Ziekenhuis. Wat een fijn en leuk kussentje! Hierdoor vond ik makkelijk de juiste houding overdag en in bed. Ook nu gebruik ik het nog maar dan als nekkussentje bij lange autoritten. Voor mijn nagelstudio zocht ik onlangs een nekkussentje in de massagestoel en toen ik mijn heartpillow gebruikte, bleek dit de perfecte nekondersteuning. Na een zeer prettig contact heb ik 3 kussentjes mogen bestellen en kreeg deze supersnel toegestuurd. Ze zien er enig uit en fijn dat ik er ook nog de stichting Heart Pillow mee steun.
Nadia van der Linden
13-04-24 17:03:33
Vandaag heb ik een mooie Heart Pillow mogen ontvangen in mijn gewenste kleuren, wat is hij prachtig! De communicatie en betaling verliepen fijn. Er zat bij de Heart Pillow een handgeschreven kaartje met extra bemoedigende woorden. Een aanrader voor iedereen dit. Ongelooflijk blij mee! Dankjulliewel!
Marjo M
12-04-24 19:37:40
Heel veel profijt gehad van het kussen. Onder mijn arm maar ook in bed om mijn bovenarm op te leggen en zelfs achter mijn rug bij het prille op mijn zij slapen na de operatie. Nu voor een vriendin besteld met dank voor de super liefdevolle benadering van jullie stichting!
Tinet van Dijk
12-04-24 11:11:58
Ongeveer 2 weken geleden heb ik een mooi heart pillow kussen mogen ontvangen. Vorige week ben ik geopereerd en wat heb ik veel profijt en gemak van dit kussen. Het geeft me veel steun onder mijn arm, waardoor ik mijn schouder kan ontspannen zonder dat mijn arm tegen de wonden schuurt. Dit zorgt er dus ook voor dat ik geen overbelasting/­verkramping in mijn schouder krijg. Echt heel erg fijn dit kussen.
Ook de service vanuit deze stichting is super. De dag dat ik dit kussen bestelde, werd deze dezelfde avond ook al gemaakt. En twee dagen later had ik het kussentje al in huis met een persoonlijk, handgeschreven kaartje er bij. Echt super! Ga vooral door met dit super goede en vooral waardevolle werk!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram