Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

335 berichten op 67 pagina's
Sabine Van Brussel
23-06-22 10:28:20
Ik ben vorige week geopereerd, een volledige borstamputatie en kreeg dit kussentje van de mamma-care verpleegkundige mee naar huis. Ben zo blij met mijn kussentje. Hoe zo iets simpels een grote waarde kan hebben. Hartelijk dank voor deze steun en toeverlaat
Nienke Zand
21-06-22 20:02:50
Vandaag een mooi hartkussentje ontvangen nadat ik aan mijn borst ben geopereerd. Heel fijn en ondersteunend èn voelbaar met veel liefde gemaakt 🧡
Linda W
21-06-22 13:16:45
Afgelopen zaterdag twee hele mooie heartpillows mogen ontvangen in de door mij zelf gekozen stof. Ze zijn heel erg mooi geworden en heerlijk zacht. Nu 3 nachten uitgeprobeerd en ze geven heel goed steun aan mijn arm terwijl de druk op de operatie wond wordt verdeeld. Ik dacht ze alleen 's nachts te gebruiken maar ik gebruik ze nu ook overdag, dat zit veel prettiger. Morgen ga ik ze ook uitproberen bij het autorijden. Super bedankt dames (en heren?) van Heart Pillows!
Miranda Blauw
17-06-22 09:33:56
Gister samen met 2 andere vrouwen geopereerd aan onze rechterborst. 'Overbuurvrouw' droeg al zo'n hartjeskussen. Na de operatie kwam haar man aan met twee in folie verpakte kussentjes voor mij en de andere vrouw.
Zo lief! ♡♡ En troostrijk ♡
Ik draag het continu.
Ook heerlijk mee geslapen.
Bedankt!
Caroline Heidema
13-06-22 16:35:10
Ik slaap nu al weer een paar weken met de prachtige Heart Pillow.

Het ontlast echt de pijnlijke plek; echt heel fijn.

Wat prachtig dat dit bestaat!

Bedankt!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram