Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

651 berichten op 131 pagina's
Johanna de Vos
07-07-24 13:45:42
Ik heb al een aantal hartkussens versleten.De eerste kreeg ik na de eerste operatie( er volgde er nog 3)
Het was een verlichting zowel geestelijk als lichamelijk. En nu 7 jaar later slaap ik erbij steeds mee. En ik sleep hem overal mee naar toe. Dus toen ik hem bij het laatste vakantie hotel had laten liggen meteen een nieuwe besteld. Zo fijn dat er een stichting is die zich hiervoor inzet.
Bedankt voor het mooie kussentje en voor het lieve persoonlijke kaartje
Sylvia Bodewitz
30-06-24 14:05:08
Ik hoorde over de hartkussentjes twee maanden na mijn operatie. Ik heb twee (één voor mij en één voor de mamma care verpleegkundige) prachtige kussentjes gekregen en ik ben er heel erg blij mee. ik ga het kussentje ook in 'mijn' ziekenhuis onder de aandacht brengen want dit had ik veel eerder moeten weten, dat had veel pijn gescheeld.
Ik had de kussentjes binnen een week! Ook heel vriendelijk mailcontact, super initiatief, ik gun elke vrouw in deze situatie een heart pillow.
Nel Heiloo
29-06-24 12:37:41
Wat een snelle service. Wat een bijzonder goed initiatief. Zo mooi die kussentjes en wat een leuk kaartje erbij. Ontzettend blij met de kussentjes. Zo ontzettend leuk zijn ze.
Sanne Van Wingerden
26-06-24 18:31:52
Mijn schoonmoeder is erg blij met haar heart pillow!

Wij hebben het contact als als zeer positief ervaren en vinden het initiatief van de stichting super!
Corine Pinxten-Bensen
23-06-24 16:41:51
Lieve dames,
Afgelopen woensdag ben ik geopereerd, amputatie van mijn linker borst. Ineens zit je in een rollercoaster en dan is daar ineens een hart kussentje met een lieve kaart erbij, dat ik op de mammacare kreeg en dat na de operatie dag en nacht bij me is en me steunt, en dat een van jullie voor mij gemaakt heeft. Dat is zo ontroerend en emotioneel en lief, daar heb ik geen woorden voor. Gisteren kreeg ik met de post een tweede kussentje met een lieve handgeschreven kaart er bij. Dat nu ook bij mij hoort.
Uit de grond van mijn hart: dankjewel lieve dames dat jullie dat zomaar voor mij gemaakt hebben, waardoor ik me gedragen voel. ❤️❤️
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram