Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

228 berichten op 46 pagina's
Manuela Hermans
15-10-21 16:35:47
Ik heb het prachtige kussen gekregen via een vriendin die net als ik een borstamputatie met reconstructie heeft ondergaan. Ik ben er erg blij mee. Het helpt om een goede houding te hebben bij het zitten en liggen. Je arm trekt dan niet zo aan je borstspier. Ik slaap er zelfs mee en het ziet er ook nog vrolijk uit! Iedereen zou blij zijn met zo'n kussen!
N B
15-10-21 13:07:31
Heel erg bedankt voor de prachtige kussens en jullie prachtige initiatief! Ik wens iedereen zo'n kussen toe
Simone Dijkstra
15-10-21 09:25:16
Voor mijn borst operatie kreeg ik een tip van een collega over Heart Pillow. Ze was dit tegen gekomen. Een paar dagen voor mijn operatie de kussen besteld en wat een snelle service en soepele fijne communicatie met René. Doordat ik al snel werd geopereerd en de kussen wat laat had besteld hebben ze er alles aangedaan dat ik hem zo snel mogelijk zou krijgen en dat is gelukt. Super bedankt hiervoor en wat heb ik een profijt van deze kussen. Vind hem echt fijn.

Bedankt!
Ramona Dolron
14-10-21 13:38:30
Onlangs twee mooie heartpillows mogen ontvangen. Helemaal blij mee ze doen goed hun werk. De communicatie met Renée verliep soepel, vlot en zeer vriendelijk. De mooie stichting heb ik gesteund door een extra bijdrage.
Aan iedereen van de stichting een warme groet,
Ramona
Marijke Van Hilst
10-10-21 23:48:38
Zo ongelofelijk lief! Mijn moeder was plotseling overleden en Renee en haar team zorgde er voor dat ik twee zwarte harten kreeg voor de crematie. Ik ben ze heel dankbaar!
Veel liefs voor jullie team! 💖💖💖💖
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram