Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

392 berichten op 79 pagina's
A Dominicus
28-11-22 15:37:04
Ik heb via een tip de kussentjes besteld en ze waren op tijd binnen zodat ik ze mee kon nemen naar het ZH. Wat fijn! Mooi verpakt incl persoonlijk kaartje wat het nog bijzonderder maakt. Ik gebruik ze voor onder de armen, onder het hoofd en tegen de buik voor het hoesten (ivm preventieve dieplap operatie). Ze zijn heel fijn in gebruik.
Dank jullie wel! En veel succes met het mooie werk wat jullie doen.
Maud Broens
27-11-22 15:17:50
Ik heb via via gehoord over deze mooie stichting. Nadat ik een aanvraag had ingediend, heb ik heel snel een fijne reactie ontvangen en inmiddels heb ik mijn kussentjes ontvangen. Ze zijn prachtig! Ze zullen me veel (onder)steun(ing) geven na de operatie. Heel, heel veel dank!
Anne Marie Blank
26-11-22 18:54:17
Ik had gehoord over deze kussentjes en heb nu 2 prachtige exemplaren ontvangen die ik binnenkort ga gebruiken! Super: dank jullie wel!
Margreet Margreet
26-11-22 12:51:12
Ik heb contact opgenomen omdat ik het nog steeds fijn vind om met zo'n kussentje te slapen na mijn borstkanker operatie met plastische chirurgie eigen weefsel reconstructie in 2019. Het verlicht de druk op mijn linkerborst en het litteken van de reconstructie. Ik heb 2 heart pillows gevraagd, met kleurstelling, vrolijk licht gekleurd roze/paars, bloemetjes als voorkeur. En ik kreeg twee hele mooi kussentjes! Ik heb ook een vlaggenlijn besteld, en ook die is prachtig! Ik hang de slingers op, op mijn verjaardag! Weer een jaar erbij!! Het heeft meer betekenis na de kanker. En deze vrolijke vlaggenlijn zal de ruimte opvrolijken!
Heel erg bedankt makers! Ga vooral door met het maken, het wordt zeer gewaardeerd.
Pascale Vansteenkiste
26-11-22 01:17:54
Dag lieve dames, fantastisch wat jullie doen voor ons..paar weken geleden mijn 2 supermooie hartjes mogen ontvangen, vergezeld van een lief kaartje..wat zijn ze mooi geworden 😍 nog es hartelijk bedankt!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram