Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Steun ons 

Voor het voortbestaan van onze stichting zijn we geheel afhankelijk van donaties. Zo proberen we de Heart Pillows toegankelijk te houden voor zoveel mogelijk mensen. We geloven namelijk dat iedereen die baat zou hebben bij een Heart Pillow, deze zou moeten kunnen ontvangen zonder er financiële lasten van te ervaren. 

Patiënten kunnen zelf een Heart Pillow bij ons aanvragen, waarbij hen alleen gevraagd wordt eventuele verzendkosten te betalen. Maar, het grootste deel van de Heart Pillows wordt rechtstreeks verspreidt via de mamacare afdelingen van een aantal ziekenhuizen (zie ook onze partners) waar ze voor of na de operatie aan patiënten worden meegegeven. 

Voor familie en vrienden die iemand een liefdevolle houvast willen geven, vragen wij een minimale bijdrage van €5,00 (kostprijs) plus eventuele verzendkosten. Zie hiervoor ook onze "Bestellen" pagina.

Maar, aangezien de meeste Heart Pillows direct naar de patiënten gaan, zijn we afhankelijk van donaties om dit project te kunnen financieren. Alle kleine beetjes zijn van harte welkom, voor al enkele euro's kunnen wij een patiënt blij maken met een mooie Heart Pillow.


Je kan bijdragen aan het Heart Pillow project door;

Geld te doneren; we hebben geld nodig om het materiaal van de Heart Pillows te bekostigen die direct naar patiënten gaan via ziekenhuizen of aanvragen die wij van patiënten ontvangen. Je kan gemakkelijk jouw donatie rechtstreeks aan ons over maken op NL12 RABO 0349 6780 49 t.n.v. Stichting Heart Pillow - een liefdevolle houvast. Elke bijdrage, hoe groot of klein, is van harte welkom! Vanaf al €5,00 kunnen wij weer iemand blij maken met een Heart Pillow.


Materiaal te doneren; de stof moet nieuwe stof van 100% gladde katoen zijn (geen stretch of badstof), in lapjes van minimaal 40x40cm, het liefst met een printje of kleurtje zodat we er een vrolijk kussentje van kunnen maken. De vulling bestaat uit normale synthetische kussenvulling (fiberfill). Heb je een van deze materialen en zou je die graag willen doneren aan het Heart Pillow project? Neem dan contact met ons op!


Tijd te doneren; een aantal middagen en avonden per maand maken we met een groep vrijwilligers de Heart Pillows. Mocht je een keer willen aansluiten dan ben je van harte welkom (geen ervaring nodig)! Op deze pagina lees je meer over vrijwilligerswerk bij onze stichting en kun je het aanmeldformulier vinden.


E-mailen
Instagram