Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

642 berichten op 129 pagina's
Sylvia Kuppens
18-05-24 16:30:20
Vandaag heb ik twee hele mooie heart pillows, met een persoonlijk kaartje, ontvangen voor mijn a.s. operatie. Blij verrast toen ik de doos opende en de zo mooi gemaakte heart pillows in de kleuren en motieven zag die zo bij mij passen. Het doet mij goed dat er mensen zijn die belangeloos en liefdevol deze heart pillows maken. ♥️ Jullie zijn goud waard. Heel erg bedankt.
Sauda Woldhek
13-05-24 19:48:02
Dag lieve mensen.
Wat een mooi initiatief... Ik heb net mijn heart pillow binnengekregen en al meteen een in gebruik.
Ik voel meteen wat minder spanning...
Alhoewel dat ik 6 maart 2023 de eerste operatie heb gehad en 24 maart 20243 een spoedoperatie ivm ontstekingen, kreeg ik via het da Vinci kliniek de tip om deze kussens aan te schaffen.
1 komt op een bak te liggen en 1 in mijn bed.

En dankjewel voor dat lieve kaartje wat erbij zit. Dit doet mij goed.

Lieve groeten Sauda
Sofie DB
02-05-24 20:33:11
Ik bestelde 2 kussentjes in vrolijke kleurtjes en dat is ook exact wat ik kreeg. Ik kwam helemaal uitgeregend thuis na mijn werk en ik werd helemaal blij toen ik het pakje opende. De persoonlijke boodschap erbij maakt het nog meer bijzonder. Heel erg bedankt om mijn dag en mijn nakende operatie op te vrolijken!
Xeanette Duynstee-Dijksman
27-04-24 15:04:06
Via het ziekenhuis mocht ik een heart pillow uitkiezen voor mijn borstbesparende operatie. Wat een fantastisch initiatief!! Gisteren was de operatie en ik ben echt heel blij met mijn kussentje. Enorm bedankt!! 🙏🙏
Stellina roijmans
23-04-24 12:45:21
Ik heb een hart-kussen aangevraagd/besteld voor een heer met ziekte van Kahler. Hij kon geen kussen vinden om lekker te slapen. In het weekend is het kussentje binnen gekomen met een lief persoonlijk kaartje. Dhr is er blij mee, heeft al heerlijk geslapen. Vindt het een echte aanrader voor iedereen.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram