Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

149 berichten op 30 pagina's
Astrid van Dalen
19-03-21 12:21:38
Op zoek naar een steunend cadeau voor mijn vriendin Ingrid, ontdekte ik heart pillows. Het contact is prettig en hartverwarmend. Zondag besteld en zaterdag wordt het maatwerk al afgeleverd.
Ik vertrouw op de liefdevolle houvast van de heart pillows.
Dorien Smits
19-03-21 11:46:26
Ik heb deze kussentjes besteld voor iemand die voor mij voelt als mijn eigen dochter. Vond het heel bijzonder dat gevraagd werd om achtergrond informatie, zodat de kussentjes daarop konden worden gemaakt; een link mee zouden krijgen. Heb mijn verhaal over de vele kerstkoekjes die we hebben gebakken en verse soepen die we dagelijks maken, graag gedeeld. De persoonlijke reactie en het meedenken was heel verrassend en leuk!

Berichtje van de ontvanger:

Wat een mooi idee en lief gebaar de heart pillows. Er zat een superlief kaartje bij. Naast de vrolijke kleuren en motiefjes zijn ze bijzonder comfortabel!! Ik zou ze niet willen missen!
Marianne H.
15-03-21 13:34:34
Ontzettend bedankt voor de levering van twee prachtige kussentjes. Mooi ingepakt en voorzien van een lief en persoonlijk kaartje. Contact met Renée was enorm hartelijk.
Na een dubbelzijdige borstamputatie gebruik ik de kussentjes 's nachts onder mijn oksels. Dankjewel voor alle dames die dit liefdevolle werk voor ons verrichten.
Amy Bogaart
10-03-21 13:41:33
Beste,

Nogmaals bedankt voor de mooie, kleurrijke en vrolijke heart pillows. Mijn moeder is recent geopereerd aan beide borsten en ze heeft de eerste dagen dag en nacht de kussentjes gebruikt. Het gaf haar veel verlichting.

Groetjes
Mariët Visscher
07-03-21 19:47:08
Wat een prachtige kussens in de maritiem kleur. Super snel geleverd. Laat maar komen die operatie ik ben er klaar voor!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram