Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

556 berichten op 28 pagina's
Elisabeth Swart
23-10-23 12:52:50
Vandaag mijn heartpillow ontvangen. Wat een beeldje, helemaal mijn smaak.
Ik ben anderhalve week geleden geopereerd. Dit kussentje zit helemaal lekker in mijn oksel. Wat een heerlijk gevoel.
En wat een schitterend initiatief. Zag het toevallig op Facebook.
Jammer dat er niet meer bekendheid in ziekenhuizen is.
Heel blij met het kussentje.
Sandra Dominguez
21-10-23 18:42:03
Vandaag mijn persoonlijke Heart Pillow ontvangen. Hij is helemaal in mijn smaak gemaakt. Mijn operatie is pas in November maar het is een fijn idee, dat mijn troost-kussen al klaar ligt. Super Bedankt
Esther van der Zee
19-10-23 22:03:21
Recent mijn custom made Heart Pillow ontvangen. De stof en het motief passen helemaal bij mij. Ik moet nog geopereerd worden, maar heb van lotgenoten begrepen dat een Heart Pillow een aanrader is. Ook nu, na de chemo's geeft het een prettige druk tegen de aangedane borst en lymfeklieren. De communicatie was erg prettig en persoonlijk. Ontzettend bedankt :)
Jorieke
16-10-23 15:44:34
In 2022 de eerste heartpillow ontvangen van een lotgenootje. Toen al ontzettend blij mee geweest na mijn borstamputatie. Vorige week was het eindstation van mijn behandeling bereikt: een reconstructie aan beide kanten. Daarom heb ik nog een heart pillow besteld. Ik vind hem prachtig en ik slaap iedere nacht met beide kussentjes. Heel erg bedankt!
Esther T. H.
16-10-23 14:15:15
Een paar maanden geleden slecht bericht. DCIS3... Amputatie linker borst.
Een heartpillow kreeg ik voor na de operatie. Dag en nacht er mee gezeten, gelegen en rond gelopen. Wat is dit een uitvinding.
Heb er pas nog 2 besteld. Nog één voor mezelf, en mijn beste vriendin, als dank, omdat me de hele rit heeft bijgestaan, en waar ik voor hoop ze em nooit 'nodig' heeft....
Maaike Kuipers
16-10-23 12:41:46
Nadat ik een pacemaker kreeg kwamen de problemen met het slapen en liggen. Hij “wandelde” en drukte tegen de schouderkop. Via een zoveelste operatie weer opnieuw gepositioneerd, maar het hielp niet.
Ik gebruikte altijd een Ikeakussentje onder de arm, maar jullie kussentje werkt veel beter. Het is een dieper hart, dus vouwt zich meer naar voren. De pacemaker ligt zo veel meer opgesloten. Heb het kussentje nu twee nachten én twee siësta’s geprobeerd en het werkt geweldig.
Julie kussentjes zijn dus niet alleen voor borst/longpatiënten, maar ook voor pacemaker-dragers een echte uitkomst.
Nicole Mennen
12-10-23 15:20:47
Hoe kan het dat je op het moment dat je de diagnose krijgt je 's avonds een bericht op facebook voorbij ziet komen over de Heart Pillow. Niet lang na de diagnose wist ik dat ik direct geopereerd zou worden en heb dan ook zo'n kussen besteld. Ben verkocht, het zit heerlijk en ook 's nachts gebruik ik het kussen zodat ik niet op mijn zij kan rollen. Bedankt voor deze uitkomst.
Marjolijn Roelofs
12-10-23 09:34:05
Voor mijn schoonmoeder twee kussentjes besteld. Perfecte service en jullie denken mee! De kussentjes waren enorm welkom bij schoonmoeder. Leuke gezellige kleurtjes en mooie stevige kussentjes. Fijn dat jullie er zijn!!!! Heel erg bedankt❤️
Marly Arts
09-10-23 15:28:09
Via via hoorde ik over een Heart Pillow. En dus heb ik er 1 voor mezelf besteld. Ik wou dat ik 'm eerder had besteld, want het zit zoveel comfortabeler! De eerste week na mijn 1e operatie heb ik met een (veel te dik) ander kussen onder m'n oksel gezeten. Maar de Heart Pillow is zoveel fijner. En mooie kleurtjes, precies wat ik aangegeven heb. Ik ben er heel blij mee. En de persoonlijke boodschap maakte het helemaal af. Lieve vrijwilligers, keep up the good work!!
Gerda de Boer
03-10-23 20:44:22
Lieve Renée,

Leuke bloemen print, kleur precies waar ik om heb gevraagd.
Ondersteunen doet hij zeker, ik slaap er prettig mee.
Marie Jose Tummers
03-10-23 12:11:48
via een kennis hoorde en zag ik de heart pillow
zo brutaal geweest om 2 kussens te bestellen
een voor in huis als ondersteuning bij b.v. het zitten op de bank
de ander voor in de auto onder het rijden
geweldige meerwaarde
de service is erg persoonlijk, snel en vriendelijk
Debbie Sabel
30-09-23 13:53:09
Ik kreeg de heart pillow aanbevolen door en vriendin en tevens lotgenoot.
Ik vertelde haar dat met auto rijden de riem pijn deed op mijn borst, zij vertelde van stichting heart pillow en van het kussen.
Ik heb mij zelf dit kussen bestelt en binnen 2 dagen had ik een mooi heart pillow in huis. Super blij mee. Nu kan ik zonder pijn en irritatie, auto rijden met dit prachtige heart pillow tussen de auto riem in en mijn borst.
Dankjewel. En ga vooral door met deze geweldige stichting.
Nynke Douw
28-09-23 21:43:04
Via de facebookpagina borstkanker lotgenoten gelezen over deze mooie kussentjes. Ik had ruim een week daarvoor een borstbesparende operatie gehad. Heb er 2 met vrolijke kleuren besteld. Heb veel last van de oksel, en heb hier steun aan. Ook tijdens het slapen.
Ik ben blij dat dit op mijn pad kwam.
Leuk dat er een persoonlijke kaart bijzat en het werd heel snel bezorgd.
Zeker een aanrader.
Angelique Maanders
26-09-23 14:19:57
Voor mezelf heb ik dit kussentje besteld. 1 week voor de operatie hoorde ik van heart pillow. 2 dagen na de operatie werd het al bezorgd. Ik had mijn wensen doorgegeven, toch was het een verrassing wat ik zou krijgen. En het paste precies bij mij. Ik draag het nu continue omdat het goed voelt en veel minder druk onder de oksel geeft. Het zit erg fijn. Ik ben heel blij met dit kussentje en met de manier van bestellen, leveren en dragen. Ik wil het iedereen aanbevelen, het is een mooi cadeau voor mensen met borstkanker. Een liefdevol, persoonlijk maar vooral praktisch erg fijn.
Chantalle Franken
26-09-23 10:50:37
Een hartverwarmend kussentje! Voor mijn schoonzus heb ik een kussentje besteld voor na de borstamputatie. Een geschenk, want de Heart Pillows zijn ontzettend mooi geworden. Ook door het persoonlijk kaartje en de zorg die jullie erin hebben gestopt.
Het kussentje biedt uitkomst om 's nachts te slapen of om op de bank te liggen. Ook als je als passagier in de auto zit, dan snijdt de gordel niet.
Geweldig initiatief en fijn dat jullie dit mogelijk maken!
Maartje Creemers
25-09-23 21:20:19
Wat een geweldig initiatief heart pillow! Voor een vriendin dit kussen besteld. Wat een warme en persoonlijke benadering. Met de wensen van de kleuren die ik graag zou zien gingen ze direct aan de slag. En wat is het een prachtig hart geworden! Letterlijk een hart onder de riem. Het is een praktisch en hartverwarmend kado voor lichamelijk ongemak te verlichten en emotionele ondersteuning!
Alles wat je in een moeilijke tijd aan iemand kan schenken tijdens de strijd tegen deze ziekte!
Dank dat jullie dit mogelijk maken!
Carolien Rosier
24-09-23 17:51:17
Echt een fijn kussentje, het voelt heerlijk en comfortabel. Ik kreeg er een in het ziekenhuis, meteen na mijn operatie (er is een borst weggehaald). Het gaf/geeft steun en ik heb er thuis meteen zelf een bijbesteld. Ze zijn mooi en leuk en ze ‘zitten’ lekker, ik ben er echt heel blij mee.
Ingrid IJssermans
24-09-23 16:15:25
Voor mijn borstbesparende operatie een hartkussen besteld. Ben er heel blij mee. Leuke mails gekregen, alles goed geregeld. Ook mooie kleuren. Kan met het kussen ook goed op mijn zij slapen, gaat zonder echt niet. Super initiatief. Dank jullie wel❤️
Liever niet
24-09-23 12:30:31
Gisteren een Heart Pillow ontvangen in mijn lievelingskleur. Wat een mooi initiatief is dit. Ik had gewild dat ik het eerder was tegengekomen want het is precies wat ik miste na mijn eerste operatie. Na de bestelling direct goed contact gehad en het kussen is heel snel geleverd en ziet er prachtig uit. Volgend week word ik voor de 2e keer geopereerd en weet zeker dat het kussen mij gaat helpen. Ook de lieve woorden op het bijgeleverde kaartje zijn hartverwarmend. Heel veel dank!
Nicolé Saris
15-09-23 20:07:17
Ik heb begin maart 2022, diagnose borstkanker gekregen. Behandeling was chemo, borstamputatie, bestraling en wacht nu nog op andere borstamputatie en reconstructie. Tijdens zuurstoftherapie kreeg ik de tip om een hart pillow te bestellen, dit ook gedaan zo blij dat ik gedaan heb. Kan niet meer zonder. Slapen of lang zitten. Zo'n fijne ondersteuning. Heb er nu ook voor vriendin en mijn nicht besteld die het zelfde hebben en ben erg benieuwd of zij ook zo blij ermee zijn als ik. Jammer dat ik het niet veel eerder wist.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram