Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

250 berichten op 13 pagina's
Ben Lassing
18-10-21 12:05:14
Wat een geweldig initiatief om zoiets als de Heart Pillow te bedenken. Als man heb ik onlangs een uitgebreid okseltoilet gehad als onderdeel van voortgaande uitzaaiing van melanomen. Aanvankelijk in de bovenbuik maar langzaam naar boven opkruipend. De Heart Pillow is een geweldig goede opvulling om oedeem en zwelling te voorkomen. Het voelt ook lekker en inmiddels heb ik er gewoon behoefte aan zo'n pillow onder mijn oksel te dragen en er ook mee te slapen. Het is inmiddels mijn 'Heartsvriendin' geworden... Ik ben ermee in contact gekomen door de mammacareverpleegkundig­e in het VU te Amsterdam. Ook de website ziet er netjes verzorgd, compleet en gestructureerd uit. Complimenten! Ga door met dit initiatief; jullie doen er veel mensen een groot plezier mee.
Marja Veenstra
17-10-21 16:37:29
Lieve dames.
Heel erg bedankt voor de 2 kussen. Ik heb in januari 2020 een borstamputatie gehad. Had toen een kussen van de mamacareverpleegkundige gekregen. Die optimaal gebruikt. Het voelt gewoon prettig al je een kussen onder je oksel heb. Ik kan er eigenlijk niet meer zonder.
Manuela Hermans
15-10-21 16:35:47
Ik heb het prachtige kussen gekregen via een vriendin die net als ik een borstamputatie met reconstructie heeft ondergaan. Ik ben er erg blij mee. Het helpt om een goede houding te hebben bij het zitten en liggen. Je arm trekt dan niet zo aan je borstspier. Ik slaap er zelfs mee en het ziet er ook nog vrolijk uit! Iedereen zou blij zijn met zo'n kussen!
N B
15-10-21 13:07:31
Heel erg bedankt voor de prachtige kussens en jullie prachtige initiatief! Ik wens iedereen zo'n kussen toe
Simone Dijkstra
15-10-21 09:25:16
Voor mijn borst operatie kreeg ik een tip van een collega over Heart Pillow. Ze was dit tegen gekomen. Een paar dagen voor mijn operatie de kussen besteld en wat een snelle service en soepele fijne communicatie met René. Doordat ik al snel werd geopereerd en de kussen wat laat had besteld hebben ze er alles aangedaan dat ik hem zo snel mogelijk zou krijgen en dat is gelukt. Super bedankt hiervoor en wat heb ik een profijt van deze kussen. Vind hem echt fijn.

Bedankt!
Ramona Dolron
14-10-21 13:38:30
Onlangs twee mooie heartpillows mogen ontvangen. Helemaal blij mee ze doen goed hun werk. De communicatie met Renée verliep soepel, vlot en zeer vriendelijk. De mooie stichting heb ik gesteund door een extra bijdrage.
Aan iedereen van de stichting een warme groet,
Ramona
Marijke Van Hilst
10-10-21 23:48:38
Zo ongelofelijk lief! Mijn moeder was plotseling overleden en Renee en haar team zorgde er voor dat ik twee zwarte harten kreeg voor de crematie. Ik ben ze heel dankbaar!
Veel liefs voor jullie team! 💖💖💖💖
Lisette Doornbos
10-10-21 10:57:51
Gisteren heb ik mijn 2 Heart Pillows ontvangen. Ze zijn heel erg mooi en ik heb ze natuurlijk meteen in gebruik genomen, het verlicht echt de druk op de wond en het slapen ging ook goed. De communicatie met Renee was top, ik kreeg direct antwoord op mijn mail en binnen één dag had ik de kussens al (keurig verpakt) in huis. Ik vind het een prachtig initiatief en ben heel blij met mijn mooie Heart Pillows, dankjulliewel!
Marjan Dijken
08-10-21 20:41:03
Twee van jullie prachtige kussens vandaag mogen ontvangen, zo blij mee!
Ik zit heerlijk op de bank, met kussentje, na vandaag geopereerd te zijn. Voelt fijn!
Nogmaals mijn grote dank!
Betty Van Waesberghe
07-10-21 22:13:23
Geweldig dit kussen. Iedere avond zit ik met het kussentje onder mijn arm. Heb het gekregen van mijn fysiotherapeut. Hoewel mijn operatie al twintig jaar geleden heeft plaatsgevonden, helpt het mij nog. Heb minder last van mijn flank.
Hartelijk dank voor dit geweldig cadeau.
Fleur *
02-10-21 21:23:13
Lieve dames,
Dank jullie wel voor de prachtige kussens. En nog voor de operatie thuis bezorgd. Wat een service. Deze vrolijke kussens zijn echt een lichtpuntje voor mij in deze spannende tijd. Jullie doen fantastisch werk en ik ben jullie zeer dankbaar.
Marijke Van Hilst
27-09-21 18:38:25
Wat een prachtige stichting, ik ben zo blij met mijn tweede kussens. Zorgzaam verpakt.
Echt heel erg fijn. Lieve medewerkers ontzettend bedankt! Een hele fijne steun in deze moeilijke tijd. Hartverwarmend.

Veel liefs,
Marijke van Hilst
Ouderkerk aan de Amstel
Kim
25-09-21 19:02:55
Hele snelle en ontzettend vriendelijke mail van Renée na het invullen van het contactformulier. 3,5 jaar geleden de operatie gehad maar door bestralingsschade het laatste jaar heel veel last van mijn arm. Kussen voelt direct al als een opluchting en is druk verminderend. Ze zien er ook nog eens super leuk uit en waren erg snel in huis. Een echte aanrader!
Mirjam Streefland
25-09-21 14:13:56
Net mijn 2 bestelde kussens binnengekregen. Het blijft een fijne houvast ook in de tijd na de operatie en bestralingen. Heel fijn dat je ze nog kunt bijbestellen op deze manier. Bedankt voor de goede service en het persoonlijke kaartje bij de bestelling.
Miriam Atcetir
25-09-21 10:23:56
Ik had er 3 besteld en wat zijn ze prachtig! Ik heb mijn OP gisteren gehad, mastektomie van mijn linkerborst. Ik heb één van de kussentjes meteen in gebruik genomen en het verlicht echt! Ben er heel blij en raadt het iedereen aan!
Margot Raats
20-09-21 18:45:34
Afgelopen zaterdag mijn kussens ontvangen.
Wat zijn ze mooi geworden en wat heb ik al lekker geslapen met een kussen.
Ook zo lief dat er een kaartje bij zat met een hele lieve persoonlijke tekst.
Hele snelle levering ook.
Nogmaals dank je wel voor de mooie en zeer nuttige kussens.
Gitta
14-09-21 10:37:00
Wat een super fijne kussentjes! En wat een snelle en vriendelijke service! Ondanks de operatiewond heb ik met behulp van de kussentjes direct goed kunnen slapen :) Heel fijn dat deze mooie en liefdevolle stichting bestaat!
Daisy
13-09-21 21:59:33
Liefdevolle mensen zijn jullie met dit mooi initiatief..en wat zijn de kussentjes een genot..
Super blij mee..
Anneke
12-09-21 13:09:19
Wat een 🧡verwarmend initiatief deze kussentjes. Ik heb er zelf een gekregen in het ziekenhuis en inmiddels een besteld voor mijn schoonzus. We zijn er beiden heel blij mee. Ik hoop dat jullie nog vele vrouwen een dienst kunnen bewijzen met deze "liefdevolle houvast".
Linda Koorenhof
12-09-21 08:38:46
Wat een mooi initiatief. En wat ben ik er blij mee, vorig jaar bij de amputatie gebruikt. Dit jaar ga ik ze bij de reconstructie gebruiken. Zo fijn om deze kussens dan te gebruiken.
Super service en zo blij met de mooie kleuren.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram