Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Nieuws

3 oktober 2020          IN HET NIEUWS: RondOm Vandaag (Heerenveen)

"De 74-jarige Wil Bosman uit Heerenveen helpt al vanaf het begin in 2019 mee met het maken van Heart Pillows. Heart Pillows zijn zachte kussentjes om onder de arm te dragen om zo pijn en spanning van een operatiewond te verlichten. De Heart Pillow biedt vooral ook emotionele steun voor vrouwen met borstkanker..." Lees hier verder 

RondOm Vandaag heeft ook een mooi filmpje gemaakt bij dit artikel. Dit filmpje kun je hieronder bekijken. Werkt de player niet goed? Dan kun je hem ook hier op YouTube bekijken.

7 september 2020          1000e Heart Pillow uitgereikt

Vanmiddag hebben we de 1000e Heart Pillow uitgereikt bij Lindessa Heerenveen. Lindessa is een van de eerste partners waarmee we in het voorjaar van 2019 zijn begonnen om de Heart Pillows te verspreiden. Het was dan ook heel bijzonder dat we juist op deze plek de mijlpaal van 1000 Heart Pillows mochten vieren.

6 januari 2020          Oprichting Stichting Heart Pillow - een liefdevolle houvast

Op 6 januari 2020 hebben we bij notaris Harmsma de statuten ondertekend en zijn wij officieel "Stichting Heart Pillow - een liefdevolle houvast". Notaris Harmsma heeft tijdens het evenement "Hart voor Heerenveen" aangeboden dit kosteloos voor ons te willen doen. Onze hartelijke dank daarvoor!
Zo kunnen wij dit mooie doel nog verder vormgeven en wordt het voor personen, bedrijven en instanties aantrekkelijker om ons te steunen. We zijn erg trots dat we deze mijlpaal hebben bereikt en kijken uit naar wat de toekomst ons brengen gaat!22 december 2019          Sponsoring via Proud Packaging

Via het Meet & Match evenement door Hart voor Heerenveen zijn wij in contact gekomen met Proud Packaging. Zij spraken ons aan en deden een fantastisch aanbod om tassen voor ons te ontwerpen en produceren. Deze week hebben wij de tassen op kunnen halen. Echt een resultaat om trots op te zijn! Hartelijk dank voor jullie aanbod en dit geweldige eindproduct! Het zal ons helpen de Heart Pillows verder onder de aandacht te brengen.21 & 22 september 2019          Samenloop voor Hoop Gorredijk 

We zijn weer een weekend aanwezig geweest bij een KWF Samenloop voor Hoop, dit keer in Gorredijk. Wederom een erg gezellige sfeer en een fantastische opbrengst voor het KWF. Ook hebben we veel patiënten blij mogen maken met een gratis Heart Pillow en hebben we lieve vrienden en familieleden ontmoet die een Heart Pillow cadeau wilden doen. Deze SamenLoop voor Hoop was extra speciaal voor ons omdat wij als lokaal initiatief van de Samenloop voor Hoop Gorredijk een fijn bedrag hebben gekregen om ons project het komende jaar verder voort te zetten! Heel erg bedankt daarvoor!

 14 september 2019          Turfstekersmarkt Heerenveen

Op uitnodiging van een van de organisatoren hebben wij op 14 september deelgenomen aan de gezellige Turfstekersmarkt in Heerenveen. Samen met een aantal vrijwilligers hebben wij informatie uitgedeeld over de Heart Pillows en potentiële nieuwe vrijwilligers ontmoet. Ook hebben we een aantal patiënten blij kunnen maken met een Heart Pillow, en een aantal verkocht voor iemands vriendin, collega of familielid. We hebben weer mooie verhalen gehoord van sterke mensen en super positieve feedback van gebruikers die ons toevallig tegenkwamen. Al met al weer een mooie dag!

17 juli 2019          Sponsoring via DUTCHBOXX

DUTCHBOXX steunt het Heart Pillow initiatief met een sponsoring van een grote partij verpakkingsdozen. Ze waren blij als bedrijf ons mooie doel te kunnen steunen en wij zijn natuurlijk heel blij met deze mooie donatie! Hiermee kunnen wij de komende tijd weer veel Heart Pillows versturen zonder voor het verpakkingsmateriaal kosten te hoeven maken. Wat een super actie, bedankt DUTCHBOXX!

Update (23 juli): Ook W.E.S.T. Reiniging heeft ons weer een eind verder geholpen, een pallet dozen raak je namelijk niet zomaar kwijt.. Gelukkig hebben zij voor ons goede opslagruimte beschikbaar gesteld en de levering in ontvangst genomen. Heel erg bedankt hiervoor!

12 juli 2019          Nieuwe partner;  Maatschap van Fysiotherapeuten Franeker

Deze week hebben we weer een nieuwe samenwerkingspartner gevonden in Maatschap van Fysiotherapeuten Franeker. Zij waren met hun praktijk ook aanwezig bij de SamenLoop voor Hoop aldaar. Zij zullen voor ons de Heart Pillows onder de aandacht brengen bij hun patiënten die er een liefdevolle houvast aan kunnen hebben. Ook hebben zij een aantal Heart Pillows van ons op voorraad om direct mee te geven. 

We zijn blij weer een partner te kunnen toevoegen en een fijne samenwerking met hen op te zetten! Check ook onze partners pagina om te zien wie ons nog meer steunen met de verspreiding en onder de aandacht brengen van de Heart Pillows. Mocht u ook geïnteresseerd zijn in een samenwerking, neem dan gerust contact met ons op!

5 & 6 juli 2019          SamenLoop voor Hoop Franeker

Twee dagen hebben we met de Heart Pillows gestaan bij de SamenLoop voor Hoop in Franeker. Met een estafetteloop van 24 uur hebben 767 deelnemers in totaal €78.000,- euro opgehaald. Een super mooi resultaat voor een geweldig goed doel. We hebben veel mooie verhalen gehoord van sterke patiënten of hun familie die hen met een Heart Pillow een steun willen bieden. 

Alle verhalen van en over deze sterke mensen maken veel indruk en zijn onze motivatie om dit werk te doen. Sommigen waren net aan het begin van hun behandeling, en anderen vertelden dat het zo goed is geweest. We hopen dat de Heart Pillows voor hen allemaal een liefdevolle houvast zullen zijn.


E-mailen
Instagram