Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

556 berichten op 112 pagina's
Jetty Geertsema
02-11-23 21:56:39
🩷"Heart Pillow, een liefdevol houvast"🩷
Na mijn operatie kreeg ik "een kado" van het AVL", een heart pillow wat een geweldig initiatief!
Ik heb er erg veel baad bij gehad en nog steeds, het geeft veel steun!
Ik heb nog een heart pillow besteld voor in de auto!
Er werd een prachtige heart pillow voor mij gemaakt met daarbij een persoonlijke liefdevolle kaart!
Nogmaals ontzettend bedankt
Ik ben er heel blij mee!🩷
AniKlo
01-11-23 22:43:32
Top service en ziet er prachtig uit, zelfs kleuren kan je doorgeven. Ik heb veel baad gehad, zeker de eerste weken na de operatie, van het kussentje. Ondersteund fijn de zijkant van je borst en de oksel na de operatie. Borst besparende en lymfeklier verwijderd.
Wat top dat er mensen zijn die dit willen maken voor ons. Ga zo door. Gr Anita
Liever Anoniem
30-10-23 08:44:00
Nogmaals heel erg bedankt voor de heart pillows! Omdat ik na mijn operatie 6 weken op mijn rug moet slapen, gebruik ik ze 's nachts met name als steunkussentjes om een goede houding te vinden. Overdag zijn ze perfect als hoofdkussentje als ik meer rechtop in bed zit en in de auto (als meerijder) gebruik ik ze onder de autogordel om de wonden een beetje te ontlasten. Superhandig dus, en ze zijn ook nog eens leuk om te zien!
Charlotte Jansen
24-10-23 15:13:54
Ohh, wat een fijne kussentjes! Ik heb gisteren mijn operatie gehad (dubbele masectomie met directe reconstructie) en ik heb de kusentjes de hele tijd bij me. Ze ondersteunen precies goed. Daarnaast zijn ze prachtig! Nogmaals bedankt, ik ben er ontzettend blij mee! :)
Eke Bosma
23-10-23 14:13:07
Hallo Renee,

Een liefdevolle houvast.....nou inderdaad, wat een goed initatief, op 29 september ben ik geopereerd (Melanoom) en is de schildwachtklier uit mijn linker oksel verwijderd. Ik mocht van het ziekenhuis een kussentje uitzoeken, een hele mooie zwart/witte .......en wat was dat fijn na de operatie onder mijn pijnlijke oksel en het gaf troost, echt zo fijn! We zijn nu een aantal weken verder maar ik gebruik het nog steeds. geeft nog steeds verlichting! THANXS!! :-)
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram