Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

651 berichten op 131 pagina's
Hans Van der Meer
28-05-24 22:16:18
Zaterdag heeft mijn moeder haar pakketje ontvangen.
Wat een prachtige Heart Pillow is het geworden. Ze is er heel erg blij mee en na het lezen van de bijgevoegde kaart was ze heel erg enthousiast over jullie stichting.
Namens mijn moeder hartelijk dank en ze zal dankbaar gebruik gaan maken van de de Heart Pillow
Kimberley Egelink
25-05-24 20:02:10
Vandaag kreeg ik mijn pakketje binnen. Wat een mooie kleuren precies wat ik vroeg. Wat hebben jullie een hart van goud om dit te doen voor ons. Ik zal er vast heel veel steun en verlichting aan hebben! Dankjewel
Diel De Groot
25-05-24 19:01:12
Vanmiddag heb ik mijn Heart Pillow ontvangen. Wat ben ik hier blij mee! Precies volgens mijn voorkeuren. Vrolijke kleuren, hartjes en vlinders. Zeer dankbaar ben ik dat ik er 1 in het ziekenhuis mocht uitzoeken. Die bevalt zo goed dat ik er nog een heb besteld bij jullie. Dank voor jullie fantastische werk.
Nadine Kerckhoffs
24-05-24 15:15:44
Dank jullie wel voor deze geweldige stichting, zelf in 2021 borstkanker gehad en toen via de wondzorg bij jullie terecht gekomen, en wat was ik blij en dankbaar voor dit prachtige heart Pillow kussen, ik heb er ontzettend veel baat van mogen ondervinden na mijn operatie, en nu een kennis in zelfde schuitje zit wederom bij jullie een mooi kussen besteld en bezorgd ik hoop dat zij er net zoveel baat bij mag hebben als mij toendertijd, hopelijk blijven jullie nog heel lang bestaan Dank je wel
Sylvia Kuppens
18-05-24 16:30:20
Vandaag heb ik twee hele mooie heart pillows, met een persoonlijk kaartje, ontvangen voor mijn a.s. operatie. Blij verrast toen ik de doos opende en de zo mooi gemaakte heart pillows in de kleuren en motieven zag die zo bij mij passen. Het doet mij goed dat er mensen zijn die belangeloos en liefdevol deze heart pillows maken. ♥️ Jullie zijn goud waard. Heel erg bedankt.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram