Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

179 berichten op 36 pagina's
Marie Niesink
14-05-21 16:16:23
Wat een fijn reactie op mijn mail met de vraag of ik in aanmerking kwam voor een kussen! Bij bij geen borstkanker, maar een NET tumor op de long, met daarna last van lymfoedeem. Heb twee mooie kussens ontvangen in kleuren die goed bij mij passen, en ze geven echt verlichting. Dank je wel, Renée, voor je lieve bericht dat erbij zat!
Caroline Caroline horjus
14-05-21 12:00:13
Heb zelf hele goede ervaringen met de heart-pillow en vandaag iemand anders ermee mogen verrassen. Hoop dat zij ook veel hieraan heeft.
Dankjewel Renée voor de goede service en t stofje zag er prachtig uit ! 🍀❤
Clemmy Clemmy Molin
11-05-21 15:28:17
De stichting heeft 2 prachtige kussentjes gemaakt voor mijn moeder. Precies in de keuren en stijl die we graag wilden. Wat een bijzonder warm en attent initiatief is dit. Heel erg bedankt!
Helmut de Wit
08-05-21 14:54:59
Vandaag ontving ik 2 kussentjes van Renée. Vanaf het eerste contact viel me de aangename warmte op in het contact. De kussentjes zijn erg mooi en ik denk dat mijn oudste zus ze erg zal en kan waarderen. Niet alleen zijn ze mooi maar ook nog eens keurig afgewerkt. En omdat ze voor mijn zus zijn heft Renée er ook een mooi geschenktasje bijgedaan, heel lief en attent. Ook een persoonlijk woordje naar mijn zus was bijgesloten, een hele fijne ervaring rijker......
Marion Freijzer
07-05-21 13:40:28
Na de diagnose borstkanker bij mijn dochter gaf mijn vriendin de link door van Heart Pillows. Ik heb gelijk contact opgenomen en mocht ik de wensen doorgeven. Ze gingen gelijk aan het werk en vandaag, 3 dagen later zijn de kussentjes al onderweg naar mijn dochter. Lieve Renée en vrijwilligers hartelijk bedankt. Lieve groet van Marion
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram