Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

149 berichten op 8 pagina's
Marleen T.
20-11-20 10:24:08
Afgelopen week werd ik (via whatsapp) gebeld door mijn zus in Zwitserland. Blij liet ze mij de 2 kussens zien die waren opgestuurd vanuit Nederland.
Door HeartPillow - Een liefdevolle houvast werd goed meegedacht over de mogelijkheden en kosten om mijn zus vanuit Nederland twee kussens te kunnen sturen. Ik heb nog geen moment gehad dat ze sindsdien niet in beeld was zonder een kussentje. Goede communicatie, snelle reactie, liefdevol en mooi gemaakt en liefdevol verzonden met een lief kaartje. Ontzettend bedankt!
Wendy Koopman
19-11-20 21:45:31
Wat een top initiatief! Ik heb jullie leren kennen via mijn beste vriendin haar website “de Vlamdragers.”

Ik heb heel snel de mooie kussentjes mogen ontvangen en het is supermooi, degelijk, ontzettend knap afgewerkt maar bovenal een “groot” gebaar in zoiets kleins... Wat een toppers!
Els Veerkamp
13-11-20 14:38:55
Twee mooie kussentjes zijn ontvangen door mijn vriendin. Ze is er blij verrast door. Hartelijk dank voor het maken. Iets tastbaars waar ze veel aan heeft en zo snel geregeld.
priscilla de jonge
12-11-20 13:42:59
Vandaag mijn kussentjes mogen ontvangen, echt super snelle levering. Ben er echt super blij mee en zo lief kaartje erbij met lieve woorden. Wat een toppers zijn jullie!!!
Ingrid Severens
10-11-20 05:08:42
Vlak voor mijn borstoperatie heb ik een kussentje besteld. Meteen kreeg ik een reactie van Renée en kon ik doorgeven welk stof ik mooi vond. Een paar dagen later werd het al bezorgd, mooi ingepakt en voorzien van een lief kaartje. Ik ben er heel erg blij mee, dankjewel.
Rianne C
09-11-20 11:38:01
Heel snel twee hele mooie kussens voor een vriendin van mij mogen ontvangen met een lief en persoonlijk kaartje van Renée. Heel bijzonder. Mijn vriendin was er ontzettend blij mee. Erg mooi dat jullie deze kussens maken met deze lieve teksten erbij. Ontzettend bedankt.
Saskia Kronenburg
05-11-20 22:49:00
2 kussentjes besteld en zeer vlot ontvangen. Kussentjes zijn goed gevuld. Mocht een voorkeur geven voor design. Lief kaartje erbij. Helemaal top.
Lieneke van der Bij
04-11-20 18:24:33
Wat ben ik blij met de Heart Pillow. En ja, ik kreeg ook 2 kussentjes met een heel lief kaartje. Het is een prettige ondersteuning voor mij, 1 op de bank en 1 in bed. Echt een aanrader.
Monique G.
03-11-20 07:21:30
Van het weekend heb ik de twee bestelde kussentjes ontvangen met een ontzettend lief persoonlijk bericht van Renée. De ontvanger nam de kussentjes dankbaar en geëmotioneerd in ontvangst. Fijn om op deze manier iemand te steunen.
Ineke van Gerrevink
02-11-20 19:01:44
Voor mijzelf een heart pillow besteld omdat oude aan vervanging toe was.
Zo bijzonder dat ik zelf een motief mocht kiezen (romantisch roze).
Nieuwe pillow ontvangen met een handgeschreven kaartje van Renée Louwes.
Heel erg bedankt.
Mascha Eijsbroek
02-11-20 10:38:30
Voor mijn vriendin/buurvrouw een kussen besteld.
Er werd gelijk gevraagd of ik er niet twee wilde ivm verschoning. En ik kon aangeven welke kleur en stijl ik wilde.
Bij ontvangst (al na paar dagen) waren het hele mooie kussens met een leuke persoonlijke kaart erbij en een geschenktas.
Ik weet zeker dat ze er veel steun aan zal hebben.

Wat een service! Helemaal top!
Hartstikke bedankt!
Corry Nijland
01-11-20 20:51:36
Gisteren twee prachtige kussentjes gekregen, met een lief persoonlijk kaartje. Super, veel fijner dan een gewoon kussentje. Ik heb er bijna de hele dag eentje onder mn oksel zitten...
Heel veel dank hiervoor!!!!!
Liza Peeters
01-11-20 17:04:48
Deze week 2 kussens besteld voor mijn vriendin. Dit is haar reactie:

Hoi Lies. En dan zit ik hier met kippenvel en veel emoties hoog in de keel. Wat een prachtige troost en ondersteuning bracht de post vandaag. 2 prachtige harten en een lief kaartje.
Weg kunnen de handdoeken en pittenkussens die ik als noodoplossing gebruik.. Heerlijk zachte liefdevolle harten kunnen in de plaats. En alle symbolische en echte doelen die ze nastreven vullen mijn hart. Nu zijn beide gaten gevuld. Heel veel dank hiervoor. Met tranen in mijn ogen.

Dit zegt genoeg.
Heel hartelijk dank dames, namens Marieke
Louisa Mahulette
31-10-20 17:01:03
Zo even kreeg ik een app van mijn “grote” zus. Ze was ontroerd en verrast door de geweldig mooie kussentjes. In al haar ellende van het thuis wachten tot ze eindelijk geopereerd mag worden aan haar darmkanaal. Corona zorgt voor veel uitstel en wachttijden buiten proportie!
Hoe fijn was het om haar de Heart Pillows toe te kunnen sturen als troost 🌺
CA Oosterwaal
31-10-20 16:35:51
Voor mezelf twee Heart Pillows besteld. Binnenkort een borstamputatie en okselkliertoilet.
In eerste instantie maar 1 besteld. Maar wat lief dat Renee aangaf dat twee misschien slimmer is, i.v.m verschonen.
De super mooie hartjes zullen zeker bijdragen aan het verlies, de pijn en de verlichting brengen die ze beloven.
Dank je wel lieve mensen van Stichting Heart Pillow
Marcella Brussen
31-10-20 14:20:07
Vandaag een mooi kussen mogen ontvangen die ik cadeau zal geven aan mijn lieve moeder. Volgende week staat haar borstsparende operatie gepland & ik hoop hiermee toch een klein beetje bij haar te zijn in het ziekenhuis! Ik kreeg er ook een handgeschreven kaartje bij, dit klein beetje extra werk van jullie betekend zoveel!! Bedankt heartpillow!
Linda van Schaik
28-10-20 14:30:53
Ik heb vorige week mijn heart pillow ontvangen en ben er enorm blij mee. Slapen gaat veel beter met de steun van het kussen. Het ziet er bovendien mooi uit. Hartelijk dank voor de snelle ontvangst.
Angeline Guelen
28-10-20 09:29:47
Ik heb 2 HeartPillows mogen ontvangen ter ondersteuning van lymfeoedeem in mijn borst. Ik gebruik de Heart Pillow in bed en ik ben blij verrast met de veelzijdigheid van dit kussentje. Hij is in alle mogelijke vormen te kneden, niet te groot en dus zeer makkelijk hanteerbaar.
Bij het ontvangen van de Heart Pillow voelt het alsof je een cadeautje krijgt... mooi verpakt met een lief kaartje erbij. Dankjewel voor dit mooie gebaar!
Fransje de Hoo
27-10-20 07:23:19
Hi mooi mensen,
Afgelopen donderdag 22 oktober een aanvraag voor mijzelf gedaan, en zaterdag de 24e rond de klok van drie werd het ♡kussen al bezorgd.
Ik ben der echt superrr blij mee, het past ook nog eens bij mijn vrolijke kleding win win dus.
Marie-Jose Jansen
24-10-20 11:26:03
Ik heb een paar dagen geleden 2 HeartPillows besteld voor mijn lieve zus Esther. Helaas heeft zij, net als ik 3 jaar geleden, de diagnose borstkanker gekregen. Ik wilde haar letterlijk een hart onder de riem steken. Of zeg maar twee. Ze heeft ze vandaag al ontvangen. Supersnel, dus! Echt fijn! Ze heeft me laten weten dat ze er erg door verrast en geraakt was. En bovendien zijn ze erg mooi verpakt, met een bijpassende tas erbij, en een handgeschreven kaart. Klasse! Heel erg bedankt!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram