Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

145 berichten op 8 pagina's
Monique Groenendal
16-12-20 12:19:27
Afgelopen woensdag ben ik geopereerd, een borstamputatie en directe reconstructie. Gelijk na de operatie kreeg ik in het ziekenhuis de heart pillow van de verpleegkundige, ik had geen idee waar of dat goed voor zou zijn.
Maar wat een heerlijk kussentje is het! Echt onmisbaar na zo’n operatie, bij thuiskomst kreeg ik er nog 2 van een lieve vriendin.
Gebruik ze allemaal, voor in mijn rug in de nacht, in de auto en lekker op de bank.
Supermooi initiatief , dit soort dingen doen zo goed als je in deze situatie zit 😘.

Monique
Sandra B.
14-12-20 20:29:28
Via het internet was ik op zoek naar een kussen die mijn pijnklachten wat kunnen verlichten na mijn operatie. Ik kwam op jullie website terecht en heb contact opgenomen. Al heel snel hebben jullie twee hele mooie hartenkussens met liefde voor mij gemaakt. Ze zijn vrolijk, mooi, zacht en geven me praktische steun en comfort! Ik wil jullie hartelijk danken voor dit mooie gebaar. Mijn goede ervaring zal ik ook in mijn kring met lotgenoten delen. Hartelijke groet.
Nienke Reedijk
04-12-20 18:41:24
Ik weet sinds april 2020 dat ik borstkanker heb en ben sinds mei bezig met chemo. Deze week had ik de laatste chemo. Nu aan het voorbereiden voor de komende stappen, waaronder de operatie en bestralingen. Ik kwam waarschijnlijk door een bericht via Facebook in contact met heart pillow en vond het meteen een heel mooi initiatief. Ik heb me aangemeld en er werd direct contact met me opgenomen. Je merkt dat deze mensen weten met wie ze te maken hebben en doen hun werk met liefde. Ik vind het een prachtig initiatief en zal anderen, indien nodig, hier zeker op wijzen.
Marijke Hodes
03-12-20 10:30:14
Voor mijn vriendin Anne-Marie een kussen aangevraagd, omdat ze een van haar borsten moest laten verwijderen. Het kussen zit prettig en ontlast haar. Ik hoop dat het ook de heling van de wond helpt bespoedigen. Het kussen is meer dan een praktisch hulpmiddel. Het is ook symbool van hoop en betrokkenheid op elkaar. Dank iedereen die zich hiervoor inzet. Marijke
Gerda Bethlehem
29-11-20 19:25:26
In het ziekenhuis tjongerschans Heerenveen kreeg mijn moeder van de mamacare het harten kussen.Omdat mijn moeder zo van tijger houdt.Vroeg of deze stof er was.Nu heeft er twee een voor de nacht en voor overdag.Het is zo fijn.Wat uitvindingen.Helaas was het niet ver komen.Dat zei haar borst moest missen.Maar deze liefde harten.Maakt het herstel wel stuk mooier.Heart Pillow jullie zijn goud waard.Bedankt Liefde vollen groeten Gerda.
Charlotte Van den Hooff
29-11-20 14:55:24
Zelf heb ik een half jaar geleden ook twee hartenkussens gekregen. Ik heb hier heel veel aan gehad. Helaas heeft mijn lieve vriendin die me zo gesteund heeft de afgelopen periode nu ook de diagnose borstkanker gekregen. Ik hoop dat de kussens haar ook een beetje verlichting en troost bieden. Ik vind ze heel mooi geworden, zoals ik had gevraagd een mooie vrolijke print! Heel hartelijk bedankt. Veel succes met jullie mooie werk.
Annette
28-11-20 17:24:47
Bedankt voor de mooie kussens. Ik gebruik ze nu een aantal dagen en het geeft echt verlichting. Mooi dat jullie dit doen.
Priya S
26-11-20 21:37:17
Ik heb een Heart Pillow besteld voor mijn moeder die net de operatie heeft ondergaan. Er werd heel snel contact opgenomen en heel goed uitgevraagd wat mijn wensen waren qua design/patroon. De levering volgde ook heel snel. Mn moeder en de Heart Pillow zijn nu niet meer uit elkaar te halen! Echt geweldig dit!
Loes Jansink
24-11-20 21:15:39
Sinds 1 week gebruik ik de prachtige handige mooie heartpillows. Zo fijn. Echt een steun.
Toen ik de pillows ontving, was ik al enthousiast. Zo mooi, zo'n lief kaartje erbij. De correspondentie per mail was erg meelevend en meedenkend. Ik wist alleen niet of en hoe ik ze na de amputatie nodig zou hebben. Ik kan niet meer zonder. De hele dag en nacht gebruik ik ze.
Dank je wel Renée
Angelique de Haan
22-11-20 16:09:27
Twee prachtige Heart Pillows ontvangen met daarbij een heel lief persoonlijk kaartje van Renée! Zo ontzettend hartverwarmend en bijzonder dat jullie deze hebben gemaakt voor mij. Heel hartelijk bedankt!
Patricia Lavrijsen
21-11-20 22:02:11
Vandaag twee super mooie heartpillows mogen ontvangen. Zo mooi verpakt en met een heel lief kaartje erbij. Ontzettend veel dank aan alle vrijwilligers die dit voor (borst)kankerpatiënten mogelijk maken!
Alie De Kroon
21-11-20 19:58:41
Ik had 2 prachtige kussens voor mijn zusje besteld. Ze was helemaal ontroerd toen ze de kussens ontving. Ze zegt ze zitten heerlijk! Er zat ook een heel lief kaartje bij van jullie. Jullie zijn schatten prachtig doel, heel erg bedankt!
Kim Bunnik
21-11-20 19:11:54
Op de Facebookpagina BRCA en CHEK 2 NL en BE werd ik getipt over jullie fantastische stichting. Mijn aanvraag (2 Heart Pillows) werd heel vlot en vriendelijk verwerkt. Heel erg leuk dat je zelf aan kunt geven welk design je zou willen. Het openen van het pakketje met de mooi ingepakte Heart Pillows en het lezen van jullie lieve kaart emotioneerde mij, en dat gebeurt niet zo snel kan ik jullie vertellen. Zo persoonlijk! De Heart Pillows zijn enorm leuk geworden (panterprint en zwart-wit design). Ik ben er heel erg blij mee, aangezien ik dat grote, onhandige voedingskussen een beetje zat werd;) Ik wil jullie heel erg bedanken, wat een prachtige stichting! Jullie zijn geweldig!
Elza Huijser
21-11-20 15:40:46
Vandaag twee prachtig gemaakte kussentjes ontvangen.
Het voelt goed en ook de lieve kaart er ook nog bij. Dit doet je goed. Ga vooral door met jullie liefdevolle houvast.
Lieve groeten Elza.
Anne Anne
21-11-20 15:36:30
Na mijn borstkankerdiagnose hebben veel bijzondere mensen en initiatieven mijn pad gekruist. En Renée is hier zeker één van. Hele fijne communicatie, twee leuke kussentjes en een ontzettend attent kaartje erbij. Wat fijn dat jullie er fijn zijn!
marie luise hazeleger
21-11-20 14:08:41
HALLO LIEVE MENSEN>
met tranen in mijn ogen heb ik net het packche met de HEART PILLOW ontvangen wat voor en goed initiatief .ben er heel blije mee..
wat voor veel liefde gaat er van uit.
Verhoeg mij al vannacht het te gebruiken .
alle die er mee begaan zijn dankjewel veel liefs en een vorsichtigen knuffel
marie- luise
Marleen T.
20-11-20 10:24:08
Afgelopen week werd ik (via whatsapp) gebeld door mijn zus in Zwitserland. Blij liet ze mij de 2 kussens zien die waren opgestuurd vanuit Nederland.
Door HeartPillow - Een liefdevolle houvast werd goed meegedacht over de mogelijkheden en kosten om mijn zus vanuit Nederland twee kussens te kunnen sturen. Ik heb nog geen moment gehad dat ze sindsdien niet in beeld was zonder een kussentje. Goede communicatie, snelle reactie, liefdevol en mooi gemaakt en liefdevol verzonden met een lief kaartje. Ontzettend bedankt!
Wendy Koopman
19-11-20 21:45:31
Wat een top initiatief! Ik heb jullie leren kennen via mijn beste vriendin haar website “de Vlamdragers.”

Ik heb heel snel de mooie kussentjes mogen ontvangen en het is supermooi, degelijk, ontzettend knap afgewerkt maar bovenal een “groot” gebaar in zoiets kleins... Wat een toppers!
Els Veerkamp
13-11-20 14:38:55
Twee mooie kussentjes zijn ontvangen door mijn vriendin. Ze is er blij verrast door. Hartelijk dank voor het maken. Iets tastbaars waar ze veel aan heeft en zo snel geregeld.
priscilla de jonge
12-11-20 13:42:59
Vandaag mijn kussentjes mogen ontvangen, echt super snelle levering. Ben er echt super blij mee en zo lief kaartje erbij met lieve woorden. Wat een toppers zijn jullie!!!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram