Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

556 berichten op 56 pagina's
Elisabeth Swart
23-10-23 12:52:50
Vandaag mijn heartpillow ontvangen. Wat een beeldje, helemaal mijn smaak.
Ik ben anderhalve week geleden geopereerd. Dit kussentje zit helemaal lekker in mijn oksel. Wat een heerlijk gevoel.
En wat een schitterend initiatief. Zag het toevallig op Facebook.
Jammer dat er niet meer bekendheid in ziekenhuizen is.
Heel blij met het kussentje.
Sandra Dominguez
21-10-23 18:42:03
Vandaag mijn persoonlijke Heart Pillow ontvangen. Hij is helemaal in mijn smaak gemaakt. Mijn operatie is pas in November maar het is een fijn idee, dat mijn troost-kussen al klaar ligt. Super Bedankt
Esther van der Zee
19-10-23 22:03:21
Recent mijn custom made Heart Pillow ontvangen. De stof en het motief passen helemaal bij mij. Ik moet nog geopereerd worden, maar heb van lotgenoten begrepen dat een Heart Pillow een aanrader is. Ook nu, na de chemo's geeft het een prettige druk tegen de aangedane borst en lymfeklieren. De communicatie was erg prettig en persoonlijk. Ontzettend bedankt :)
Jorieke
16-10-23 15:44:34
In 2022 de eerste heartpillow ontvangen van een lotgenootje. Toen al ontzettend blij mee geweest na mijn borstamputatie. Vorige week was het eindstation van mijn behandeling bereikt: een reconstructie aan beide kanten. Daarom heb ik nog een heart pillow besteld. Ik vind hem prachtig en ik slaap iedere nacht met beide kussentjes. Heel erg bedankt!
Esther T. H.
16-10-23 14:15:15
Een paar maanden geleden slecht bericht. DCIS3... Amputatie linker borst.
Een heartpillow kreeg ik voor na de operatie. Dag en nacht er mee gezeten, gelegen en rond gelopen. Wat is dit een uitvinding.
Heb er pas nog 2 besteld. Nog één voor mezelf, en mijn beste vriendin, als dank, omdat me de hele rit heeft bijgestaan, en waar ik voor hoop ze em nooit 'nodig' heeft....
Maaike Kuipers
16-10-23 12:41:46
Nadat ik een pacemaker kreeg kwamen de problemen met het slapen en liggen. Hij “wandelde” en drukte tegen de schouderkop. Via een zoveelste operatie weer opnieuw gepositioneerd, maar het hielp niet.
Ik gebruikte altijd een Ikeakussentje onder de arm, maar jullie kussentje werkt veel beter. Het is een dieper hart, dus vouwt zich meer naar voren. De pacemaker ligt zo veel meer opgesloten. Heb het kussentje nu twee nachten én twee siësta’s geprobeerd en het werkt geweldig.
Julie kussentjes zijn dus niet alleen voor borst/longpatiënten, maar ook voor pacemaker-dragers een echte uitkomst.
Nicole Mennen
12-10-23 15:20:47
Hoe kan het dat je op het moment dat je de diagnose krijgt je 's avonds een bericht op facebook voorbij ziet komen over de Heart Pillow. Niet lang na de diagnose wist ik dat ik direct geopereerd zou worden en heb dan ook zo'n kussen besteld. Ben verkocht, het zit heerlijk en ook 's nachts gebruik ik het kussen zodat ik niet op mijn zij kan rollen. Bedankt voor deze uitkomst.
Marjolijn Roelofs
12-10-23 09:34:05
Voor mijn schoonmoeder twee kussentjes besteld. Perfecte service en jullie denken mee! De kussentjes waren enorm welkom bij schoonmoeder. Leuke gezellige kleurtjes en mooie stevige kussentjes. Fijn dat jullie er zijn!!!! Heel erg bedankt❤️
Marly Arts
09-10-23 15:28:09
Via via hoorde ik over een Heart Pillow. En dus heb ik er 1 voor mezelf besteld. Ik wou dat ik 'm eerder had besteld, want het zit zoveel comfortabeler! De eerste week na mijn 1e operatie heb ik met een (veel te dik) ander kussen onder m'n oksel gezeten. Maar de Heart Pillow is zoveel fijner. En mooie kleurtjes, precies wat ik aangegeven heb. Ik ben er heel blij mee. En de persoonlijke boodschap maakte het helemaal af. Lieve vrijwilligers, keep up the good work!!
Gerda de Boer
03-10-23 20:44:22
Lieve Renée,

Leuke bloemen print, kleur precies waar ik om heb gevraagd.
Ondersteunen doet hij zeker, ik slaap er prettig mee.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram