Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

484 berichten op 97 pagina's
Cindy Maenen
27-05-23 12:26:39
Vandaag mijn nieuwe kussentjes binnengekregen.
Super blij mee, ze zen er ook nog eens heel vrolijk uit.
Dankjewel!
Dina Brinkman
21-05-23 12:03:17
Ik ben heel blij met mijn blauwe heart pillow. Na de borstsparende operatie, ongeveer 16 dagen terug, had ik erg last van stuwing van mijn borst en opzwelling onder mijn oksel. De kussen geeft absoluut ondersteuning bij het slapen of zitten. Verlicht veel pijn, vooral als ik in de auto zit of tijdens wandelen.
Heart pillow is zeker een aanrader voor iedereen die hetzelfde traject zal gaan. Bedankt Renée dat de kussen op tijd voor mijn operatie werd bezorgd. Jullie hebben echt fantastische werk gedaan!
Caroline Kuijpers thans
18-05-23 14:20:20
Ben ontzettend blij met mijn heart pillow!
Prachtige kleuren met bloemetjes!
Het voelt heel prettig onder de oksel en het verlicht veel pijn.
Wat een prachtig initiatief!
Heel veel succes en heel erg bedankt voor de fijne en mooie heart pillow!
Mirella Mirella Manca
18-05-23 09:44:08
Wat een leuk en kleurrijk kussentje heb ik mogen ontvangen -als een lentegevoel cadeautje. Heb weer een reconstructie gehad maar ook al jaren last van lymphe oedeem en natuurlijk nu meer last van met het kussentje als ondersteuning voelt dit toch beter. Dank jullie wel wat een mooi initiatief waar jullie velen mee helpen en een plezier mee doen! Liefs...MM
Charlotte Voeten
18-05-23 05:57:00
Afgelopen maandag mijn kussentjes ontvangen. Erg leuke kussentjes en wat fijn dat ze speciaal voor mij gemaakt zijn. Ik ben er erg blij mee. 😀 ❤️😘❤️
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram