Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

367 berichten op 74 pagina's
Patty Schaap
14-09-22 11:40:47
Geweldig!! Wat een mooie kussentjes. Na wat e-mail verkeer met Renée zijn de kussentjes mooi op tijd binnen voor m'n operatie. En ook nog zo'n lief handgeschreven kaartje erbij. Voor iedereen die hier aan heeft meegewerkt, heel erg bedankt! 🥰🥰
Annemieke
10-09-22 15:06:03
Ter voorbereiding op mijn operatie kreeg ik als tip om deze ❤️en kussentjes te bestellen. Ik heb een aanvraag gedaan en kreeg snel een persoonlijk berichtje en werden de kussentjes gemaakt. Wat een enorm mooi en fijn initiatief! Dank je wel Heartpillow.
sylvia herben
10-09-22 12:39:20
nadat ik er zelf vorig jaar een gekregen had en er heel veel baat bij gehad.
nu een voor mijn lieve overbuurvrouw besteld.
heel fijn en super snel mailcontact en levering! en het lieve kaartje erbij maakt het echt hartverwarmend.
Rosemarijn
06-09-22 19:16:38
Na een tip van een lotgenoot een kussentje aangevraagd. Fijn mailcontact en de kussentjes waren mooi verpakt. Het voelt erg comfortabel, voorheen was ik aan het worstelen met een groot kussen maar dit is veel beter. Jammer dat ze er in het ziekenhuis (AVL) niet mee kwamen, ik had hem wel eerder willen hebben.
Max Mangani
06-09-22 18:32:34
Na op dit initiatief te zijn gewezen en contact via de site te hebben gezocht, ben ik bijzonder snel en vriendelijk teruggemaild en mocht ik nog voorkeuren doorgeven en kreeg ik zelfs een tweede kussen om er nog eentje te hebben voor als de andere in de was zat. Het zijn dit soort kleine dingen die je een exra warm gevoel erbij geven. Wat een ontzettend fijn initiatief. Ik spoor iedereen aan die het kan missen om wat te doneren, want iedereen die het nodig heeft zou hier gebruik van moeten kunnen maken. Dit geeft los van het medische gemakt, ook een extra steun met de lieve kaart die erbij zat en dat is te danken aan al het extra werk en de liefde die uitstraalt van de mensen die dit allemaal organiseren. Hartelijk bedankt!
Wel een goedbedoeld en totaat niet bindend advies: Stap over naar andere koerier, want in mijn ervaring is DHL is helaas niet zo snel en efficient (helaas bijzonder vaak uitdagingen met tijdige levering als DHL de koerier is).
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram