Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

632 berichten op 127 pagina's
Bianca Petit
20-04-24 19:08:35
Vandaag mijn heart pillow binnen gekregen. Direct in gebruik genomen en merk dat ik minder last heb. Mooi handgeschreven kaartje erbij. Blij met dit gebaar
Leenders
19-04-24 22:30:11
Na een tip, twee kussens besteld. Uitstekende service, snelle en duidelijke reacties, en wat mooi gemaakt, het handgeschreven kaartje bij de levering maakt het erg persoonlijk.
Julie Julie
19-04-24 12:09:53
Heel fijn kussentje en heb ik echt nodig ter ondersteuning van mijn oksel na de operatie. Eg blij met Heart Pillow, super service en lieve berichten!
Constance v.d. Berg
15-04-24 14:52:15
Na mijn operaties kreeg ik van het ziekenhuis twee heart pillows. Wat was ik er blij mee. Gelukkig zijn de heart pillows via deze site te bestellen, want na al die tijd moet ik ze nog steeds gebruiken en zijn de heart pillows ook eens aan vervanging toe. Nadat ik contact had gezocht kreeg ik binnen 1 dag een lieve email terug en kon ik mijn kussentjes bestellen. De pillows zijn heel mooi gemaakt en zien er ook heel leuk uit. Dank je wel voor de zorg en aandacht.
Conchita Nunez Y Lobato - Roering
14-04-24 09:25:38
2 jaar geleden had ik borstkanker en kreeg ik vlak voor mijn operatie een heartpillow van het Deventer Ziekenhuis. Wat een fijn en leuk kussentje! Hierdoor vond ik makkelijk de juiste houding overdag en in bed. Ook nu gebruik ik het nog maar dan als nekkussentje bij lange autoritten. Voor mijn nagelstudio zocht ik onlangs een nekkussentje in de massagestoel en toen ik mijn heartpillow gebruikte, bleek dit de perfecte nekondersteuning. Na een zeer prettig contact heb ik 3 kussentjes mogen bestellen en kreeg deze supersnel toegestuurd. Ze zien er enig uit en fijn dat ik er ook nog de stichting Heart Pillow mee steun.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram