Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

179 berichten op 36 pagina's
Anneliese De Waal
31-05-21 11:32:55
Ik heb twee kussentjes besteld, ook voor in.de auto. De kussentjes zijn erg stevig en passen erg goed onder de arm en blijven goed zitten. Mijn borst is geamputeerd en met het vocht bij het litteken en onder de arm zijn deze kussentjes ideaal. Erg blij mee.
Dank je wel.
Groetjes Anneliese de Waal
Ellen Biezen
30-05-21 18:53:31
Zo enorm blij met deze kussentjes. In april ben ik geopereerd en kreeg ik een heartpillow ( ander merk) in het ziekenhuis. Superfijn, maar deels met polyesterstof en dat gaat met de overgangsklachten zo enorm zweten.
Toen ik las van dit initiatief meteen gevraagd wat het materiaal is, dat blijkt altijd katoen te zijn.
Ik gebruik de kussens dagelijks ook omdat het de oedeemklachten verminderd. Erg enthousiast over de kussens. Leuk dat je zelfs mag aangeven wat voor stijl en soort print. Gezellig ingepakt! Het wordt ook nog eens persoonlijk door de handgeschreven kaart erbij.

Een heel dikke dankjewel!
Sandra Van Roest
30-05-21 16:29:25
Voor een vriendin van mijn vriendin onlangs twee kussens besteld. Supersnel geleverd en prachtige stof. Helaas wist ik zelf destijds niet van het bestaan af, anders had ik deze zeker weten ook graag willen hebben. Ik hoop dat zij veel gemak zal hebben van de kussens in deze rotperiode.
Marjolein Quispel
30-05-21 11:05:11
Super service! Snelle reactie en behulpzaam.
Inmiddels ben ik geopereerd en ik kan het iedereen aanraden. Het geeft een fijne druk en ze zien er ook nog eens heel leuk uit!
Helma van der Heijden
23-05-21 20:30:58
Wat een verademing zijn deze pillows! Heel veel dank!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram