Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

129 berichten op 13 pagina's
Angelique van de Vooren
22-01-21 14:46:32
Ik wil jullie heel erg bedanken voor de 2 prachtige kussentjes die ik voor mijn zus had besteld.
Er was een mooie cadeau verpakking meegestuurd en een heel lief persoonlijk kaartje.
Nogmaals heel erg bedankt.
Esther Huizer
22-01-21 12:18:10
Via mammacare verpleegkundige doorverwezen naar deze website voor een kussentje. Kreeg snel een reactie op mijn mail en de vraag of ik er twee wilde en wat voor kleur en dessin ik mooi vond. Heb de 2 kussentjes net ontvangen en wauw wat zijn ze mooi en fleurig. Gelijk uitgeprobeerd en voel meteen verschil in oksel en arm. Super blij met de heart pillows. Dank jullie wel voor het mooie werk wat jullie doen.
Sietske Swart
22-01-21 09:42:05
Ik heb zelf na mijn operatie twee heart pillows besteld. Ik heb er veel aan gehad in de weken na mijn operatie.
Nu heb ik voor een goede kennis van mij twee heart pillows besteld, omdat zij ook borstkanker heeft gekregen en binnenkort geopereerd moet worden.
Ik hoop dat zij er net zoveel aan kan hebben als ik. Zowel als steun voor haar arm, als mentale steun.

Bedankt Renée voor het maken hiervan!
Cynthia Kooijman
20-01-21 10:10:32
Pas twee kussentjes besteld voor een excollega en een vriendin. Er werd snel contact gelegd over voorkeur van kleuren. Wat een topservice. De kussentjes worden zo heel persoonlijk en door de stichting verstuurd! Wat een mooie stichting! Bedankt voor de snelle en goede service!
Tineke Altena
18-01-21 06:29:36
Goedemorgen,
Via lotgenoten gehoord over Heart Pillow. Wat een super mooi/fijn kussen is dit! Ik heb er 2 mogen ontvangen en ze jullie hebben ze heel mooi gemaakt in de kleuren die ik had aangegeven. Ik ben er erg tevreden mee! Jullie hadden ze erg mooi ingepakt en een heel lief kaartje erbij!
Dank jullie wel!!
Chantal Amsen
17-01-21 17:09:29
Via een lotgenootje over jullie gehoord. Daarna mail contact met Renee gehad, ik kon de kleuren aangeven die ik graag wilde. Gisterenavond mijn twee kussentjes ontvangen, precies de kleuren die ik graag wilde. En wat hebben jullie ze leuk ingepakt, met nog een persoonlijk kaartje erbij!!! Echt super. Geweldig dat er vrijwilligers zijn die dit willen doen. Blijf vooral veel kussentjes maken, ik weet zeker dat jullie dan nog veel meer mensen blij zullen maken. 🥰
Ontzettend bedankt, Chantal
Sandra Gielen
16-01-21 22:29:54
Wat jammer dat ik te laat van de heart pillows hoorde.
2 weken geleden BB en borstverkleinend geopereerd en vandaag de mooie lieve kussentjes binnengekregen.
Ik kijk uit naar een fijne nachtrust. 😀
Super netjes en snel antwoord gekregen op mijn mail en bij ontvangst een lief kaartje erbij.
Binnenkort ga ik een vriendin ook verblijden met de kussentjes.
Super bedankt !
Titia Van der Meer
16-01-21 17:11:34
Ontzettend bedankt voor de snelle levering van 2 prachtige kussentjes. Ook het handgeschreven kaartje van Renée wat bij de kussentjes zat vind ik erg attent. Zo liefdevol! Nogmaals dank!
Helena van den Beld
09-01-21 21:34:04
Vandaag m'n 2 bestelde kussentjes gekregen. Ik ben er superblij mee, verrast met de leuke patronen, netjes verpakt, met een lieve kaart erbij. Ik had al lange tijd een pluche hond als ondersteuning onder m'n arm/oksel, en nu vervangen door dit leuke comfortabele hart kussen. Ik had er 2 besteld, de andere cadeau gegeven aan m'n buurvrouwtje die nog in behandeling is. Ik vindt het een super mooi initiatief, heel erg bedankt❤️
Marjan Flier
09-01-21 11:25:59
Had een heart pillow gekregen uit het zh dat is bijna een jaar geleden. Kwacht op recontstucie ma dat zal nog even duren. Maar het kussen brengt me wel veel steun nu er niks zit aan rechterkant.
Bedankt voor een nieuwe kussen. En heel mooi dat er mensen zijn die dit maken voor een ander.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram