Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

179 berichten op 18 pagina's
Mandy
23-05-21 18:11:53
Gisteren een heel leuk paar kussentjes ontvangen. De stof sluit goed aan bij mijn opgegeven voorkeur. De dikte van het kussen vind ik heel prettig; ze zijn best stevig en daardoor geven ze voor mij een fijne tegendruk na de operatie.
Priscilla De jonge
22-05-21 16:10:08
Heel erg blij met mijn 2de paar heartpillows! Deze hebben mij zo geholpen na mijn operatie! Heel erg bedankt!
Jeanette Schröder
22-05-21 15:49:50
Heel blij met 2 Heart Pillows. Heb ze nog niet gebruikt maar ze zien er prachtig uit, mooie kleuren. Voelen zacht aan. Keurig afgewerkt!
Erg snelle levering. En, wat ik er leuk vind is het persoonlijke kaartje. Hartelijk dank
Ruzica Ruzica Simic
22-05-21 12:15:23
Wat een snelle levering van het hartje.Jleuren zijn ook perfecte combi die bij me passen.Jammer genoeg is het kussentje iets dikker dan mijn vorige gelijksoortig kussentje.Dat maakt dat ik hem moeilijk s' nacht onder oksel kan verdragen...moet even kijken wat ik zelf aan kan doen.Verder is dit een hele mooi actie Bedankt allemaal die een bijdrage hieraan hebben geleverd.
Petra Verweij
20-05-21 19:09:58
Helaas weer een aantal heart pillows moeten bestellen bij Renee. Wat fijn dat dit mogelijk is en wat zien ze er altijd supergaaf uit. Weet zeker dat de dames waarvoor deze bestemd zijn er reuze blij mee zijn; dit is een echt "hart onder de borst".
Dank Renee voor je snelle handelen :)
Marie Niesink
14-05-21 16:16:23
Wat een fijn reactie op mijn mail met de vraag of ik in aanmerking kwam voor een kussen! Bij bij geen borstkanker, maar een NET tumor op de long, met daarna last van lymfoedeem. Heb twee mooie kussens ontvangen in kleuren die goed bij mij passen, en ze geven echt verlichting. Dank je wel, Renée, voor je lieve bericht dat erbij zat!
Caroline Caroline horjus
14-05-21 12:00:13
Heb zelf hele goede ervaringen met de heart-pillow en vandaag iemand anders ermee mogen verrassen. Hoop dat zij ook veel hieraan heeft.
Dankjewel Renée voor de goede service en t stofje zag er prachtig uit ! 🍀❤
Clemmy Clemmy Molin
11-05-21 15:28:17
De stichting heeft 2 prachtige kussentjes gemaakt voor mijn moeder. Precies in de keuren en stijl die we graag wilden. Wat een bijzonder warm en attent initiatief is dit. Heel erg bedankt!
Helmut de Wit
08-05-21 14:54:59
Vandaag ontving ik 2 kussentjes van Renée. Vanaf het eerste contact viel me de aangename warmte op in het contact. De kussentjes zijn erg mooi en ik denk dat mijn oudste zus ze erg zal en kan waarderen. Niet alleen zijn ze mooi maar ook nog eens keurig afgewerkt. En omdat ze voor mijn zus zijn heft Renée er ook een mooi geschenktasje bijgedaan, heel lief en attent. Ook een persoonlijk woordje naar mijn zus was bijgesloten, een hele fijne ervaring rijker......
Marion Freijzer
07-05-21 13:40:28
Na de diagnose borstkanker bij mijn dochter gaf mijn vriendin de link door van Heart Pillows. Ik heb gelijk contact opgenomen en mocht ik de wensen doorgeven. Ze gingen gelijk aan het werk en vandaag, 3 dagen later zijn de kussentjes al onderweg naar mijn dochter. Lieve Renée en vrijwilligers hartelijk bedankt. Lieve groet van Marion
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram