Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

145 berichten op 8 pagina's
Tineke
25-03-21 15:54:14
Vorige week heb ik de kussentjes ontvangen. Ik heb een borstbesparende operatie gehad aan de rechterkant. Door de kussentjes ervaar ik minder pijn. Dank jullie wel voor jullie betrokkenheid en dat jullie die kussentjes voor mij gemaakt hebben
Lianne Selissen
21-03-21 19:32:55
Hartstikke blij met mijn kussentjes! Omdat ze geen kussentjes klaar hadden liggen, die aan mijn wensen voldeden, zijn ze direct aan het werk gegaan voor me. Binnen een week had ik ze in huis.
Toen ik er een maand geleden 2 voor mijn vriendin bestelde, had zij ze zelfs binnen 3 dagen! Als dat geen service is. En dan ook nog mooi ingepakt, met een lieve en persoonlijke kaart erbij. HARTstikke bedankt❤, Lianne
Sonja Visser
21-03-21 13:07:03
Wat een liefdevol gebaar is dit om net na de operatie van die fantastische pillows te ontvangen via de mamnacare verpleegkundige. Heb er zoveel baat bij.
Ik heb laatst ook mee kunnen helpen om ze te maken.
Super mooi initiatief
Vicky De Roeck
20-03-21 12:22:08
Vandaag mijn heartpillows ontvangen met een lief persoonlijk kaartje erbij.
De kussens zien er super schattig uit.
Contact met de organisatie verliep snel en vlekkeloos. Heel persoonlijke aanpak wat heel fijn is.
Bezorgd op beloofde tijd.
Geweldige organisatie ❤️ ik ga jullie zeker aanprijzen.
Miranda Windhorst
19-03-21 16:42:11
Hoe blij kan je zijn met een kussentje.... nou heel blij. De heart pillow heeft mij niet alleen steun gegeven maar ook troost en gaat ook overal mee naar toe.
En zo persoonlijk, lieve reactie op mailtjes, echt top.
Snelle reactie, snelle levering.
Dankbaar voor jullie werk. ❤
Margot Scheyving
19-03-21 14:16:30
Ik wil jullie ontzettend graag bedanken voor de twee kussentjes die ik voor mijn mama bestelde. De persoonlijke communicatie met Renée stelde ik enorm op prijs en het resultaat was ook fantastisch. Ik heb er mijn mama ontzettend gelukkig mee kunnen maken!
Astrid van Dalen
19-03-21 12:21:38
Op zoek naar een steunend cadeau voor mijn vriendin Ingrid, ontdekte ik heart pillows. Het contact is prettig en hartverwarmend. Zondag besteld en zaterdag wordt het maatwerk al afgeleverd.
Ik vertrouw op de liefdevolle houvast van de heart pillows.
Dorien Smits
19-03-21 11:46:26
Ik heb deze kussentjes besteld voor iemand die voor mij voelt als mijn eigen dochter. Vond het heel bijzonder dat gevraagd werd om achtergrond informatie, zodat de kussentjes daarop konden worden gemaakt; een link mee zouden krijgen. Heb mijn verhaal over de vele kerstkoekjes die we hebben gebakken en verse soepen die we dagelijks maken, graag gedeeld. De persoonlijke reactie en het meedenken was heel verrassend en leuk!

Berichtje van de ontvanger:

Wat een mooi idee en lief gebaar de heart pillows. Er zat een superlief kaartje bij. Naast de vrolijke kleuren en motiefjes zijn ze bijzonder comfortabel!! Ik zou ze niet willen missen!
Marianne H.
15-03-21 13:34:34
Ontzettend bedankt voor de levering van twee prachtige kussentjes. Mooi ingepakt en voorzien van een lief en persoonlijk kaartje. Contact met Renée was enorm hartelijk.
Na een dubbelzijdige borstamputatie gebruik ik de kussentjes 's nachts onder mijn oksels. Dankjewel voor alle dames die dit liefdevolle werk voor ons verrichten.
Amy Bogaart
10-03-21 13:41:33
Beste,

Nogmaals bedankt voor de mooie, kleurrijke en vrolijke heart pillows. Mijn moeder is recent geopereerd aan beide borsten en ze heeft de eerste dagen dag en nacht de kussentjes gebruikt. Het gaf haar veel verlichting.

Groetjes
Mariët Visscher
07-03-21 19:47:08
Wat een prachtige kussens in de maritiem kleur. Super snel geleverd. Laat maar komen die operatie ik ben er klaar voor!
Ellen Nettekoven
07-03-21 01:55:55
Aanvankelijk 1 heart pillow besteld voor mezelf vanwege de ophanden zijnde operatie. Spontane mail van Renée terug ontvangen dat ik gerust ook 2 stuks mag bestellen vanuit praktisch oogpunt. Ik heb 2 mooie pillows na 8 dagen ontvangen in mijn kleurkeuze. Super! En ook snel geleverd.
Bedankt Stichting Heart Pillow.
Mijn dank is groot aan alle vrijwilligers. Door jullie is dit mogelijk.
Marie José Jongstra
06-03-21 16:34:23
Net 3 prachtige Heart pillows ontvangen. Geweldig snel bezorgd. Een kussen is voor mijn vriendin die 1 maart een borst amputatie had en 2 kussens voor haar dochter die 15 maart beide borsten moet missen. Ongelooflijk mooi gemaakt en prachtige kleuren. Heel goed gekozen voor moeder en dochter ! Ook ben ik erg blij met het snelle en persoonlijke mail contact . Wat een fantastisch project is dit. Veel dank voor jullie betrokken inzet.
Mieke
06-03-21 15:49:39
Twee Heart Pillows als cadeau besteld.
Snelle nette levering met uitgebreide uitleg voor de ontvanger over het gebruik.
Heel hartelijk dank!
Inge Sikma-Peijnenburg
02-03-21 17:33:24
Het contact was betrokken en zeer attent. Er werd zelfs meegedacht over het aantal kussentjes. In het doosje zat een enorm lief kaartje en mooie worden die veel steun geven in een moeilijke periode. De kussentjes zijn verpakt als cadeautje. Een genot om te krijgen.

Lieve vrijwilligers, blijf jullie werk vooral doen, het is zeer waardevol voor iedereen die een borstoperatie ondergaat.
Lilian de Roo
01-03-21 15:52:12
Net mijn twee pillows mogen ontvangen. Samen met een persoonlijk kaartje. 🧡. Dit doet een mens goed. Hartelijk dank.
Monique Webster
17-02-21 10:43:33
Afgelopen zaterdag 2 hele mooie kussens ontvangen. Zo blij mee. Bedankt voor de kussens, de lieve woorden en het snelle verzenden.
Romina Plomp
16-02-21 14:13:55
Wat een fijne service. Snelle reactie via de mail en voelde heel persoonlijk. Je kunt je voorkeur voor kleur via de mail aangeven. De heart pillows (boden er zelfs 2 aan) werden snel geleverd en het persoonlijke kaartje maakte het helemaal af. Inmiddels ook al heerlijk geslapen met mijn roze heart pillow.
Roos Rek
16-02-21 11:49:06
Geweldige service en super snel verzonden!!
Zo leuk dat je zelf mag aangeven wat voor kleurtje je ingedachten heb. De heart pillow's die ik ontving waren super mooi en echt met zorg gemaakt. Heel erg bedankt!
Liane Hof
12-02-21 18:36:52
Onlangs 2 prachtige pillows ontvangen. Zooooo mooi en zooooo fijn in gebruik. Dankjewel lieve toppers voor jullie fantastische inzet. Letterlijk en figuurlijk zijn de kussentjes een hele steun

Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram