Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

192 berichten op 10 pagina's
Nadine Nadine Kerckhoffs
24-07-21 14:39:15
Hallo lieve mensen, mijn naam is nadine, afgelopen week ben ik geopereerd aan mijn borst en schildwachterspoort (lymfeklier) en ben via medewerker van de wondverzorging bij jullie terecht gekomen, en kreeg gelijk een hele lieve en mooie email terug, hoeveel kussen ik wilde en in welke kleuren, vandaag heb ik dit prachtige heart pillow mogen ontvangen en ben er nu al super blij mee, wat een mooi kussen en nog fijner om het onder mijn oksel te doen en tegen mijn borst aan, te leggen, dank jullie wel hiervoor veel liefs nadine
Marleen Van Dijk
24-07-21 13:35:34
Hallo, mijn naam is marleen. Ik heb afgelopen dinsdag 20 juli een dubbele borstoperatie gehad. Iemand wees me op de heart pillows voor verlichting. Ik heb dus een mail gestuurd, en daar mijn verhaal verteld en gevraagd of ik 1 heartpillow kon bestellen. Ik kreeg op mijn mail zo'n lieve mail terug. Dat ze er twee wilde sturen, en er werd gevraagd welke kleuren ik mooi vond. Ik heb vandaag mijn 2 heart pillows in de kleuren die ik mooi vind ontvangen! Wat zijn ze mooi en fijn! Ik zal hier veel steun en verlichting van ondervinden. Super bedankt team van heart pillow! Ik ben er heel blij mee!
Lieve groetjes marleen
Janneke Bron
24-07-21 12:01:25
Erg blij met de samenwerking tussen ziekenhuis Nij Smellinghe en Heart Pillows! Laagdrempelig contact met Renée en altijd snel geleverd. Onze patiënten zijn er erg blij mee!
Alle vrijwilligers; dank voor jullie inzet!
Daan Dreyling
20-07-21 17:22:34
Na mijn operatie vorige week via internet op zoek naar pijnverlichting van de oksel. Deze prachtige stichting kwam ik tegen en zaterdag avond een mail gestuurd. Zondag ochtend al een mail terug van Renee! Meteen een warm contact en vooral meedenken van haar kant. Gekozen voor 2 kussens welke uit de “voorraad” kwamen en had zelf niet iets mooiers kunnen bedenken. Vanmiddag, dinsdag, zijn ze met de post gekomen. Wat voelt dat fijn en geeft verlichting van de pijn!
Zo dankbaar dat deze stichting op mijn pad is gekomen.
Lieve groetjes, Daan
Chantal Vermeulen
19-07-21 19:40:53
Wat ontzettend fijn! Na mijn operatie van vorig jaar slaap ik altijd met mijn 💙 En was aan vervanging toe. Het verlicht de druk op de prothese die ik als naar ervaar. Maar slaap een stuk fijner met het💙

Heel veel dank weer!

Liefs Chantal
Randy Regterink
17-07-21 18:38:10
Via een lotgenoot kwam ik bij deze fijne mensen terecht. Ik dacht bij mijn operatie deze niet nodig te hebben, maar op een pagina met lotgenoten hebben ze mij toch aangemoedigd het te gebruiken. Hierdoor heb ik ze erg laat besteld. Maar binnen 4 dagen had ik ze al binnen, en dus ruim op tijd voor mijn operatie over een paar dagen. En wat zijn ze ontzettend mooi geworden!
Ik wil Renée en zijn team echt bedanken. Want wat een warm contact en medeleven heb ik van hun ervaren!
Dus bij deze nogmaals, bedankt! Voor de prachtige kussentjes, voor jullie inzet en wat jullie doen en voor het fijne contact.

Lieve groet,
Randy.
Krishna Rutten
10-07-21 13:44:00
Wat zijn ze mooi geworden!!
En wat was mijn moeder verrast en geëmotioneerd erdoor.
Toevallig gisteren geen goede berichten van labonderzoek na de operatie, dus harten hadden op geen beter moment kunnen arriveren. Een echt hart onder de riem kreeg ze vandaag. Superbedankt! Echt heel fijn warm contact met Renee en chapeau voor iedereen die mee helpt. Top!
Katrien Pouls
10-07-21 12:10:27
Ik hoorde via een vriendin over de stichting en de kussentje. Het contact met de stichting was ontzettend fijn. Het contact was persoonlijk, meedenken en betrokken!! Heel fijn in deze lastige periode. Hartverwarmend om te zien hoe de groep vrijwilligers zich inzet. Ontzettend bedankt. Mijn moeder ontvangt ze morgen en ik weet zeker dat ze er blij mee gaat zijn.
gr Katrien
Gentille Boijmans
09-07-21 05:38:59
We hadden via via gehoord van dit prachtig concept. De service die we mochten ervaren met Renée was hartverwarmend. We hebben de kussentjes geregeld voor een lieve collega en zij zal zaterdag aanstaande worden verrast. Na onze aanvraag zijn we binnen een paar dagen liefdevol geholpen vis het mailverkeer. Chapeau voor deze mensen die daadwerkelijk een hart 💖 onder de riem steken voor mensen te ondersteunen na een borstoperatie.
We wensen jullie heel veel liefde toe in het werk en dat er meer mensen hiervan mogen genieten.
Carlijn Draibas
08-07-21 11:25:33
Wat een mooie kussentjes heb ik vandaag ontvangen. Morgen word ik geopereerd en ze zijn dus precies op tijd, en dat terwijl ik ze pas een week geleden aangevraagd had. Wat een service!! Super bedankt 😘
Carla Paffen
27-06-21 23:14:20
In april cadeau gekregen van mijn lieve collega.
Wat heb ik er veel baat bij gehad… het kussentje ging als een vriendin overal met me mee.
Dank je wel voor het lieve werk dat jullie doen!
Marianne Van der Sanden-Martens
26-06-21 20:54:57
2 kussentjes besteld voor mijn moeder geheel gemaakt qua kleur en motief op verzoek. Vriendelijke en snelle reactie en goede service. Deze mensen verdienen een pluim. Mijn moeder is er ook heel blij mee en ervaart het gemak van de kussens. Top werk.
Annette Fidder
24-06-21 20:29:54
Blij met twee persoonlijke kussentjes!
Mail verstuurd na een ervaringsverhaal te hebben gelezen. Na de wensen te hebben doorgegeven werd er meegedacht en het resultaat is super en passend bij de persoon voor wie ze zijn. Heel blij!
Minou Wouters
14-06-21 15:54:43
Nadat ik een mailtje stuurde, kreeg ik al dezelfde dag een vriendelijke mail terug en binnen een paar dagen werden de kussetjes bezorgd in een mooi pakket. Ze zien er heel netjes uit en voelen zacht maar ook stevig aan. Ik ben er ontzettend blij mee en ga ze na mijn operatie meteen gebruiken.
Anja Corbijn
07-06-21 09:39:57
Ik heb twee kussentjes voor een collega besteld om haar te steunen na de operatie. Die zijn heel snel gemaakt en gelijk bezorgd. Ik vind het super wat jullie doen, heel erg bedankt!
Marijke Van Hilst
05-06-21 13:10:18
Ik heb vanmiddag de Heart Pillows mogen ontvangen. Wat zijn ze leuk!
En ook zo leuk verpakt. Ben er erg blij mee.
Ontzettend bedankt!
Liefs,
Marijke
Tamara Huijbregts
04-06-21 22:21:03
Zowel mijn moedee als ik zijn erg blij met onze kussentjes. Mooi, comfortabel en precies groot genoeg. Super deze hartjes ♡ Letterlijk en figuurlijk een liefdevolle ondersteuning.
Liz Gosseling
03-06-21 18:22:08
Wow wat een mooie kussentjes! Ik ben nog niet geopereerd maar ze liggen alvast klaar. Zo’n sympathiek gebaar en zo lief!! Heel veel dank.
Anneliese De Waal
31-05-21 11:32:55
Ik heb twee kussentjes besteld, ook voor in.de auto. De kussentjes zijn erg stevig en passen erg goed onder de arm en blijven goed zitten. Mijn borst is geamputeerd en met het vocht bij het litteken en onder de arm zijn deze kussentjes ideaal. Erg blij mee.
Dank je wel.
Groetjes Anneliese de Waal
Ellen Biezen
30-05-21 18:53:31
Zo enorm blij met deze kussentjes. In april ben ik geopereerd en kreeg ik een heartpillow ( ander merk) in het ziekenhuis. Superfijn, maar deels met polyesterstof en dat gaat met de overgangsklachten zo enorm zweten.
Toen ik las van dit initiatief meteen gevraagd wat het materiaal is, dat blijkt altijd katoen te zijn.
Ik gebruik de kussens dagelijks ook omdat het de oedeemklachten verminderd. Erg enthousiast over de kussens. Leuk dat je zelfs mag aangeven wat voor stijl en soort print. Gezellig ingepakt! Het wordt ook nog eens persoonlijk door de handgeschreven kaart erbij.

Een heel dikke dankjewel!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram