Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

556 berichten op 56 pagina's
Petra Stoel
05-12-23 17:22:16
Een snelle maar vooral ook persoonlijke service. Erg belangrijk als het gaat om een situatie zoals deze. Heel fijn. Keep up the good work!
carry van der horst
05-12-23 11:19:36
Vòòr mij operatie kreeg ik van mijn bonus dochter dit liefdevolle schattige kussentje. direct na de operatie was het lastig een comfortabele slaaphouding te vinden, echter met dit kussentje lukte het toch de slaap te vatten. Sindsdien is zij mijn trouwe bondgenoot overdag thuis en 's nachts. Het helpt mij minder of geen pijnstilling te slikken omdat ik met gebruik van dit kussentje geen of nauwelijks pijn ervaar sinds 5 dgn na mijn operatie.
Ik ben erg blij met dit fantastisch verzachtende kussentje van Daphne, geadviseerd door haar collega die bij de stichting werkt als vrijwilliger.
Annemieke Hoogerwerf
29-11-23 14:25:33
Heb vorige week min borstbesparende operatie gehad waarbij ik veel profijt heb gehad van mij kussen en nog steeds. Heel fijn.
Zei van de week , heb een nieuwe best vriend bij. Chapou voor de vrijwilligers die het kussen maken maar ook voor de persoonlijke aandacht 💗
Joke Volkers
25-11-23 20:10:50
Vandaag het hart kussen ontvangen en wat een prachtig kussen is het geworden , ik ga er nog heel veel plezier van hebben na mijn borst amputatie, heel erg bedankt voor het maken van het super mooie kussen, en ook nog een hele lieve persoonlijke hand geschreven kaart heel erg bedankt Reneé ,vriendelijk groet Joke Volkers.
Connie Van koningsbrugge
23-11-23 10:50:42
Tijdens de vaarweek van Stichting Samen Varen werd ik verrast met een hartkussentje. Dat sliep al heerlijk, echter beide borsten heb ik moeten afstaan, dus was ik zo brutaal om een tweede te vragen. die kwam per kerende post naar mij toe!
Fantastisch initiatief dit! Enorm bedankt! xxx
Ria Peters
20-11-23 19:03:14
Hallo
Ook mijn dochter en ik zijn super blij en heel te vreden over het mooie hart kussen ik heb er 2 nachten mee geslapen en ben super blij er blij, onze dochter wordt over 3 weken geopereerd en zal hier ook zeker blij van worden dank jullie wel! Ook voor de snelle levering vriendelijke groet Ria Peters
Aukje de Beer
17-11-23 18:22:40
Fijne en persoonlijke mailwisseling. Vriendin vond t een erg lief 'cadeau'. In het zkh had ze ook eentje gekregen. Wat alleen maar goed is.
Vind het een super initiatief, praktisch en hartverwarmend! 😉💗
Lisan
15-11-23 19:18:10
Afgelopen week heb ik een kussen besteld voor mijn tante. Super snel, in de gewenste kleuren en met een lief kaartje erbij is deze verstuurd naar mijn tante. Ze is er erg blij mee! Dank jullie wel! Ik heb zelf ook al een mooi kussen via de fysio ontvangen. Ja, we zitten in hetzelfde schuitje. Fijn dat ik haar kon verrassen met een heart pillow!
Iliana Snoek
14-11-23 09:03:48
In het ziekenhuis een heart pillow gekregen. Ik ben er heel erg blij mee. Het geeft verlichting en steun.
Ga vooral zo door met jullie goede werk.
Rosita Timmerman
12-11-23 08:59:59
Afgelopen woensdag ben ik geopereerd. Gisteren twee Heart Pillows ontvangen. Wat een mooi, warm, liefdevol gebaar van vrouwen voor vrouwen. De snelle, warme reactie op mijn mail, hartverwarmend. Ik ben heel blij met mijn Heart Pillow en gun elke vrouw zo'n hart. Dank je wel, vrouwen!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram