Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

416 berichten op 21 pagina's
Natasja Broers
21-01-23 16:55:08
Na de eerste operatie aan de lymfeklieren en nog een amputatie in het vooruitzicht werd me al meteen duidelijk dat het hartvormige kussen zeeeer prettig is voor ondersteuning maar ook ontlasten vd schouder. Om die reden gelijk een donatie gegaan en 2 nieuwe kussens besteld. Wat een super initiatief!!!
Tevens is het persoonlijke bericht op t kaartje erg attent en een hart onder de riem. Dank je wel hiervoor
Wendy Scheepstra
21-01-23 12:14:47
Beste allemaal,

Afgelopen donderdag ben ik geopereerd en ik heb net het heart pilow ontvangen. Meteen toen ik hem onder mijn arm stopte merkte ik verlichting.
Ik weet zeker dat dit kussen mij gaat helpen op weg naar herstel.
Ik vind het een fantastisch initiatief en zal het gaan promoten!
Ga zo door lieve vrijwilligers, jullie doen geweldig werk! X
emmy vaandrager
20-01-23 17:06:14
lieve mensen
dank je wel voor de steun in deze moeilijke tijd. ik ben 20-03-2020 geopereerd aan een borstamputatie
in het ziekenhuis waar ik geholpen ben heb ik een kussentje mogen ontvangen.
dit kussentje was een grote steun voor me en gaf me ondersteuning. nu bijna 3 jaar later slaap ik nog steeds met het kussentje en gebruik het nog steeds als ik bvb een autorit ga maken. het is echt aan het slijten en ik ben reuzeblij dat ik nu 2 nieuwe mag ontvangen.het is niet alleen praktisch in gebruik maar geestelijk ook een fijn idee dat ik niet alleen sta in deze strijd. bij deze alle mensen die zich inzetten voor vrouwen zoals ik stuk voor stuk zijn jullie toppertjes. dank jullie wel veel liefs emmy vaandrager
Mandy Klein
18-01-23 19:18:08
Heel fijn contact gehad, attent kaartje bij de pillow en de uitvoering van het kussen was helemaal top! Dank jullie wel!
Caro de lo
14-01-23 15:51:11
Bedankt voor 2 mooie pillows. Had me laten verrassen qua kleur, maar zijn perfect.
Ga ze zeker gebruiken de komende, pittige, periode en ben blij dat ik ook heb kunnen bijdragen aan het geweldige werk wat jullie doen. Voor een doel dat nog veel geld kan gebruiken.

Met vriendelijke groet, Caro.
jose Slooten-Nijenhuis
14-01-23 10:36:29
Zeer liefdevolle antwoorden en hadden binnen een week de mooie pillow al thuis. Een hele grote aanrader voor een ieder in een moeilijke periode.

Hartelijk dank namens ons.
Deborah en José
Saskia Martens
13-01-23 19:55:03
Meteen een liefdevolle reactie op mijn vraag. En ze sturen meteen de mooie pillows op
Geweldig die inzet en voor ons als pat zo geweldig
Liefs,
Fifi de Jager
12-01-23 10:46:58
Vorige week 2 heart pillows ontvangen.Heb me laten verrassen welke kleuren ik zou krijgen,okergeel is het geworden.Al enkele dagen gebruik ik ze als ondersteuning en als knuffel kussen.
Dank je wel hiervoor :)
Melanie Hoeing
09-01-23 00:31:21
Na een hele fijne en prettige communicatie met Renée, 2 Heart Pillows mogen ontvangen. Wat een enorme leuke verrassing als je niet volledig beeld hebt over hoe ze er uit komen te zien. Ik vind ze prachtig! Door eerdere ervaringen weet ik zeker dat ze mij heel goed gaan helpen. Dat gun ik iedereen die dit nodig heeft. Ze zijn een absolute aanrader! Bedankt Stichting Heart Pillow voor jullie snelle, lieve en prettige reactie en vlotte verwerking. Ik ben dankbaar.
Cherryl Vz
07-01-23 19:10:26
Vandaag 2 mooie hartpillows mogen ontvangen! Wat een mooi en fijn initiatief is dit! Super snelle, lieve en respectvolle interactie en doen precies wat ze beloven!
Bij de kussens ook nog eens een persoonlijk kaartje, wat het nog specialer maakt!
Marlon Wesselink
19-12-22 09:54:17
Mijn moeder kreeg in het ziekenhuis een heart pillow, maar werd aan beide borsten geopereerd waardoor een tweede kussen handig was. Direct na mijn moeders operatie bleek het kussentje goud waard, een normaal kussen is gewoon niet hetzelfde. Ze keek echt uit naar de komst van heart pillow 2. Beide kussentjes zijn constant in gebruik, wat een uitkomst. Zo'n simpel concept en design, tegelijk zo waardevol en welkom.
Fantastisch dat dit initiatief bestaat en ontzettend bedankt voor jullie medewerking en fijne communicatie.
Tineke kolb
17-12-22 19:15:15
heel mooi kussentje onrvangen, nadat ik een beetje nalatig was met bestellen, is er contact met mij opgenomen via sms, wat zo vriendelijk was, net zoals het kaartje bij het kussen, heel veel dank voor de fijne service
Herma Wensveen
17-12-22 12:41:17
Vanmorgen de heartpillows ontvangen, supermooi en snel geleverd. Ook mooi zo’n persoonlijk kaartje, doet me goed.
Neem er gelijk een in gebruik voor reeds geopereerde borst waar ik nig steeds last van heb en hou de andere voor de aankomende operatie.
Het voelt ook als een ‘knuffel’, met liefde gemaakt en hartverwarmend…
Sandra Meijer
16-12-22 20:08:49
Eind november ben ik geopereerd en kort daarvoor kreeg ik 2 mooie harten met een fijne persoonlijke kaart. Wat een snelle service, directe reactie op de mail en een super mooi doel!
Ik gebruik de kussens nu 3 weken en maandag komt de volgende ronde. Ik had de kussens voor geen goud willen missen : wat een fijne ondersteuning - heel erg bedankt!
Een prachtig hart boven de riem!
Chantal Koele
12-12-22 16:39:41
Vandaag een super mooie Heart pillow mogen ontvangen. En als extraatje een persoonlijk geschreven kaartje.Super lief. Dat maakt het nog mooier. Morgen de operatie. Erg spannend maar de Heart pillow gaat mee. Heel erg bedankt!!
Van der Meulen
12-12-22 15:21:48
Wow, vandaag de twee prachtige kussens mogen ontvangen.
Zo ontzettend bijzonder. Het contact vanaf de eerste mail was al zo warm. Het voelde als een warme deken. De bemoediging klonk in de berichten door. Na een week waren de kussens al binnen.
Vanuit Renee kwam het voorstel dat twee soms handiger is dan 1 en ik ben zo blij met zulke meedenkende mensen. Precies in de periode dat zelf nadenken moeilijk is.
Lieve Renee, alleen al uit je mailtjes kan ik opmaken dat je een super warm mens bent , die prachtige kussentjes levert. Met liefde zullen ze me helpen bij mijn herstel. Warme groet, en oprecht dankbaar voor wat jullie doen 💕
Kelsey van Wijk
12-12-22 11:47:17
Zojuist mijn heart pillow ontvangen en ben heel blij met het ontwerp! Fijn contact gehad met Renée en snel het kussen binnen gekregen! Hier ga ik nog veel steun aan beleven, super bedankt!!
Merlin Boerleider
11-12-22 21:53:00
Gisteren de Heart Pillows binnen gekregen. Ik ben er heel blij mee en ik heb deze heel snel ontvangen. Het contact met Renee via de mail heb ik als heel prettig ervaren. Het kaartje die ik heb ontvangen bij de kussens heeft me heel goed gedaan.

Hartelijk dank voor het maken van de kussens, waar ik de aankomende jaren met liefde van zal genieten🙏🏽💝
Wil Lamballais
10-12-22 19:25:57
Beste Renée en Team, vandaag ontving ik mijn Heart Pillow. Compleet naar wens en voor de komende jaren een liefdevolle houvast!
Zeer tevreden over de prettige e-mailwisseling met Renée, de snelheid waarmee mijn kussentje gemaakt en verzonden werd en blij verrast met het lieve kaartje dat erbij gesloten was. Heel erg bedankt!
Katja driessen
10-12-22 15:07:50
Vandaag de heart pillow binnen gekregen. Is erg mooi en ben er heel blij mee. Ook heel snel gekregen. Ik zal hem.zeker heel veel gaan gebruiken. Heel hartelijk bedankt !
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram