Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

120 berichten op 6 pagina's
Angelique van de Vooren
22-01-21 14:46:32
Ik wil jullie heel erg bedanken voor de 2 prachtige kussentjes die ik voor mijn zus had besteld.
Er was een mooie cadeau verpakking meegestuurd en een heel lief persoonlijk kaartje.
Nogmaals heel erg bedankt.
Esther Huizer
22-01-21 12:18:10
Via mammacare verpleegkundige doorverwezen naar deze website voor een kussentje. Kreeg snel een reactie op mijn mail en de vraag of ik er twee wilde en wat voor kleur en dessin ik mooi vond. Heb de 2 kussentjes net ontvangen en wauw wat zijn ze mooi en fleurig. Gelijk uitgeprobeerd en voel meteen verschil in oksel en arm. Super blij met de heart pillows. Dank jullie wel voor het mooie werk wat jullie doen.
Sietske Swart
22-01-21 09:42:05
Ik heb zelf na mijn operatie twee heart pillows besteld. Ik heb er veel aan gehad in de weken na mijn operatie.
Nu heb ik voor een goede kennis van mij twee heart pillows besteld, omdat zij ook borstkanker heeft gekregen en binnenkort geopereerd moet worden.
Ik hoop dat zij er net zoveel aan kan hebben als ik. Zowel als steun voor haar arm, als mentale steun.

Bedankt Renée voor het maken hiervan!
Cynthia Kooijman
20-01-21 10:10:32
Pas twee kussentjes besteld voor een excollega en een vriendin. Er werd snel contact gelegd over voorkeur van kleuren. Wat een topservice. De kussentjes worden zo heel persoonlijk en door de stichting verstuurd! Wat een mooie stichting! Bedankt voor de snelle en goede service!
Tineke Altena
18-01-21 06:29:36
Goedemorgen,
Via lotgenoten gehoord over Heart Pillow. Wat een super mooi/fijn kussen is dit! Ik heb er 2 mogen ontvangen en ze jullie hebben ze heel mooi gemaakt in de kleuren die ik had aangegeven. Ik ben er erg tevreden mee! Jullie hadden ze erg mooi ingepakt en een heel lief kaartje erbij!
Dank jullie wel!!
Chantal Amsen
17-01-21 17:09:29
Via een lotgenootje over jullie gehoord. Daarna mail contact met Renee gehad, ik kon de kleuren aangeven die ik graag wilde. Gisterenavond mijn twee kussentjes ontvangen, precies de kleuren die ik graag wilde. En wat hebben jullie ze leuk ingepakt, met nog een persoonlijk kaartje erbij!!! Echt super. Geweldig dat er vrijwilligers zijn die dit willen doen. Blijf vooral veel kussentjes maken, ik weet zeker dat jullie dan nog veel meer mensen blij zullen maken. ?
Ontzettend bedankt, Chantal
Sandra Gielen
16-01-21 22:29:54
Wat jammer dat ik te laat van de heart pillows hoorde.
2 weken geleden BB en borstverkleinend geopereerd en vandaag de mooie lieve kussentjes binnengekregen.
Ik kijk uit naar een fijne nachtrust. ?
Super netjes en snel antwoord gekregen op mijn mail en bij ontvangst een lief kaartje erbij.
Binnenkort ga ik een vriendin ook verblijden met de kussentjes.
Super bedankt !
Titia Van der Meer
16-01-21 17:11:34
Ontzettend bedankt voor de snelle levering van 2 prachtige kussentjes. Ook het handgeschreven kaartje van Renée wat bij de kussentjes zat vind ik erg attent. Zo liefdevol! Nogmaals dank!
Helena van den Beld
09-01-21 21:34:04
Vandaag m'n 2 bestelde kussentjes gekregen. Ik ben er superblij mee, verrast met de leuke patronen, netjes verpakt, met een lieve kaart erbij. Ik had al lange tijd een pluche hond als ondersteuning onder m'n arm/oksel, en nu vervangen door dit leuke comfortabele hart kussen. Ik had er 2 besteld, de andere cadeau gegeven aan m'n buurvrouwtje die nog in behandeling is. Ik vindt het een super mooi initiatief, heel erg bedankt❤️
Marjan Flier
09-01-21 11:25:59
Had een heart pillow gekregen uit het zh dat is bijna een jaar geleden. Kwacht op recontstucie ma dat zal nog even duren. Maar het kussen brengt me wel veel steun nu er niks zit aan rechterkant.
Bedankt voor een nieuwe kussen. En heel mooi dat er mensen zijn die dit maken voor een ander.
Jolanda van Spanje
06-01-21 17:07:53
Lieve Renée,

Via facebook met jou in contact gekomen en ondanks dat het net voor de feestdagen was reageerde je gelijk en kon ik 2 heart pillows bestellen voor mijn dochter Kimberly die in november te horen gekregen heeft dat ze borstkanker heeft en ze is pas 29 :-(

Vandaag de kussens ontvangen met een mooie tas erbij om de kussens aan Kim te kunnen geven en een heel lief kaartje. Kimberly is heel blij met deze kussens en vooral die met de flamingo's vind ze helemaal geweldig!

Nogmaals dank je wel en het is echt geweldig wat jullie doen!!!!

Liefs van Jolanda en Kimberly
Els Abelshausen
31-12-20 02:09:58
Van mammacare verpleegkundige de tip gekregen om op jullie site te kijken. Contact met Renée gehad. Ondanks dat het midden in de feestdagen was, snel antwoord. De volgende dag had ik de 2 kussentjes in huis. Op tijd voor mijn operatie van gisteren. Wat een genot om bij thuiskomst direct de kussentjes te kunnen gebruiken. Het geeft echt steun. Heel erg bedankt voor de snelle en liefdevolle afwerking van mijn vraag. Super dat er zulke initiatieven bestaan. Een geweldige steun, mentaal en fysiek.
Charity Willems
24-12-20 13:34:49
Wat een lieve kussentjes en wat een fijne benadering van Renée! ?Ben blij met de 2 kussentjes, na de BB operatie en bestralingen kan ik deze goed gebruiken, denk zelfs dat het verlichting zal geven aan de artrose, die ik ook aan die kant in m'n schouder heb. Eindelijk ook weer m'n nachtrust terug.
Tevens een snelle verzending zodat ik ze mooi voor kerst binnen heb. #dankbaar ??
Suus vE
16-12-20 17:11:36
Door een lotgenootjes werd ik op het bestaan van de heartpillow gewezen. Na mijn bb operatie heb ik heel veel gebruik gemaakt van de heartpillow. Vooral in bed zorgt de heartpillow ervoor dat ik goed slaap en niet te ver draai op de gevoelige en gehechte littekens. Het contact met Renée verloopt snel en zeer vriendelijk en ze denkt fijn mee. Super service! Nu heb ik voor een ander ook een kussentje besteld, dat gaat binnenkort afgeleverd worden. Steun deze organisatie met een bijdrage, dan kunnen ze hun goede werk voortzetten! ❤️
Monique Groenendal
16-12-20 12:19:27
Afgelopen woensdag ben ik geopereerd, een borstamputatie en directe reconstructie. Gelijk na de operatie kreeg ik in het ziekenhuis de heart pillow van de verpleegkundige, ik had geen idee waar of dat goed voor zou zijn.
Maar wat een heerlijk kussentje is het! Echt onmisbaar na zo’n operatie, bij thuiskomst kreeg ik er nog 2 van een lieve vriendin.
Gebruik ze allemaal, voor in mijn rug in de nacht, in de auto en lekker op de bank.
Supermooi initiatief , dit soort dingen doen zo goed als je in deze situatie zit ?.

Monique
Sandra B.
14-12-20 20:29:28
Via het internet was ik op zoek naar een kussen die mijn pijnklachten wat kunnen verlichten na mijn operatie. Ik kwam op jullie website terecht en heb contact opgenomen. Al heel snel hebben jullie twee hele mooie hartenkussens met liefde voor mij gemaakt. Ze zijn vrolijk, mooi, zacht en geven me praktische steun en comfort! Ik wil jullie hartelijk danken voor dit mooie gebaar. Mijn goede ervaring zal ik ook in mijn kring met lotgenoten delen. Hartelijke groet.
Eline Andes-Kriesels
08-12-20 12:29:50
Vorige week een dubbele amputatie + reconstructie en okseltoilet rechts. Het kwam zo plotseling. Ik kreeg de kussentjes erg snel opgestuurd en ze geven mij verlichting. Vooral aan de kant met okseltoilet. Bedankt lieve Renée ook voor de persoonlijke touch ❤️
Nienke Reedijk
04-12-20 18:41:24
Ik weet sinds april 2020 dat ik borstkanker heb en ben sinds mei bezig met chemo. Deze week had ik de laatste chemo. Nu aan het voorbereiden voor de komende stappen, waaronder de operatie en bestralingen. Ik kwam waarschijnlijk door een bericht via Facebook in contact met heart pillow en vond het meteen een heel mooi initiatief. Ik heb me aangemeld en er werd direct contact met me opgenomen. Je merkt dat deze mensen weten met wie ze te maken hebben en doen hun werk met liefde. Ik vind het een prachtig initiatief en zal anderen, indien nodig, hier zeker op wijzen.
Marijke Hodes
03-12-20 10:30:14
Voor mijn vriendin Anne-Marie een kussen aangevraagd, omdat ze een van haar borsten moest laten verwijderen. Het kussen zit prettig en ontlast haar. Ik hoop dat het ook de heling van de wond helpt bespoedigen. Het kussen is meer dan een praktisch hulpmiddel. Het is ook symbool van hoop en betrokkenheid op elkaar. Dank iedereen die zich hiervoor inzet. Marijke
Gerda Bethlehem
29-11-20 19:25:26
In het ziekenhuis tjongerschans Heerenveen kreeg mijn moeder van de mamacare het harten kussen.Omdat mijn moeder zo van tijger houdt.Vroeg of deze stof er was.Nu heeft er twee een voor de nacht en voor overdag.Het is zo fijn.Wat uitvindingen.Helaas was het niet ver komen.Dat zei haar borst moest missen.Maar deze liefde harten.Maakt het herstel wel stuk mooier.Heart Pillow jullie zijn goud waard.Bedankt Liefde vollen groeten Gerda.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram