Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

556 berichten op 28 pagina's
Petra Stoel
05-12-23 17:22:16
Een snelle maar vooral ook persoonlijke service. Erg belangrijk als het gaat om een situatie zoals deze. Heel fijn. Keep up the good work!
carry van der horst
05-12-23 11:19:36
Vòòr mij operatie kreeg ik van mijn bonus dochter dit liefdevolle schattige kussentje. direct na de operatie was het lastig een comfortabele slaaphouding te vinden, echter met dit kussentje lukte het toch de slaap te vatten. Sindsdien is zij mijn trouwe bondgenoot overdag thuis en 's nachts. Het helpt mij minder of geen pijnstilling te slikken omdat ik met gebruik van dit kussentje geen of nauwelijks pijn ervaar sinds 5 dgn na mijn operatie.
Ik ben erg blij met dit fantastisch verzachtende kussentje van Daphne, geadviseerd door haar collega die bij de stichting werkt als vrijwilliger.
Annemieke Hoogerwerf
29-11-23 14:25:33
Heb vorige week min borstbesparende operatie gehad waarbij ik veel profijt heb gehad van mij kussen en nog steeds. Heel fijn.
Zei van de week , heb een nieuwe best vriend bij. Chapou voor de vrijwilligers die het kussen maken maar ook voor de persoonlijke aandacht 💗
Joke Volkers
25-11-23 20:10:50
Vandaag het hart kussen ontvangen en wat een prachtig kussen is het geworden , ik ga er nog heel veel plezier van hebben na mijn borst amputatie, heel erg bedankt voor het maken van het super mooie kussen, en ook nog een hele lieve persoonlijke hand geschreven kaart heel erg bedankt Reneé ,vriendelijk groet Joke Volkers.
Connie Van koningsbrugge
23-11-23 10:50:42
Tijdens de vaarweek van Stichting Samen Varen werd ik verrast met een hartkussentje. Dat sliep al heerlijk, echter beide borsten heb ik moeten afstaan, dus was ik zo brutaal om een tweede te vragen. die kwam per kerende post naar mij toe!
Fantastisch initiatief dit! Enorm bedankt! xxx
Ria Peters
20-11-23 19:03:14
Hallo
Ook mijn dochter en ik zijn super blij en heel te vreden over het mooie hart kussen ik heb er 2 nachten mee geslapen en ben super blij er blij, onze dochter wordt over 3 weken geopereerd en zal hier ook zeker blij van worden dank jullie wel! Ook voor de snelle levering vriendelijke groet Ria Peters
Aukje de Beer
17-11-23 18:22:40
Fijne en persoonlijke mailwisseling. Vriendin vond t een erg lief 'cadeau'. In het zkh had ze ook eentje gekregen. Wat alleen maar goed is.
Vind het een super initiatief, praktisch en hartverwarmend! 😉💗
Lisan
15-11-23 19:18:10
Afgelopen week heb ik een kussen besteld voor mijn tante. Super snel, in de gewenste kleuren en met een lief kaartje erbij is deze verstuurd naar mijn tante. Ze is er erg blij mee! Dank jullie wel! Ik heb zelf ook al een mooi kussen via de fysio ontvangen. Ja, we zitten in hetzelfde schuitje. Fijn dat ik haar kon verrassen met een heart pillow!
Iliana Snoek
14-11-23 09:03:48
In het ziekenhuis een heart pillow gekregen. Ik ben er heel erg blij mee. Het geeft verlichting en steun.
Ga vooral zo door met jullie goede werk.
Rosita Timmerman
12-11-23 08:59:59
Afgelopen woensdag ben ik geopereerd. Gisteren twee Heart Pillows ontvangen. Wat een mooi, warm, liefdevol gebaar van vrouwen voor vrouwen. De snelle, warme reactie op mijn mail, hartverwarmend. Ik ben heel blij met mijn Heart Pillow en gun elke vrouw zo'n hart. Dank je wel, vrouwen!
Marjolein van Willigen
11-11-23 15:22:30
Wat een prachtige, zachte kussentjes. Ze zijn perfect en zo mooi gemaakt. Ook de manier van inpakken is met heel veel liefdevolle aandacht gedaan. Ontroerend om op zo'n belangrijk moment in je leven de steun van andere vrouwen te voelen.
Dank jullie wel!
Nicole van der Veer
09-11-23 23:56:08
Lieve lieve mensen,

Ik ben zojuist geopereerd en heb eenmaal terug op mijn kamer direct het kussentje onder mijn oksel geplaatst. Wat een heerlijkheid!! Een schot in de roos om je zo comfortabel als mogelijk te voelen. Ik wil graag iedereen die zich belangeloos inzet van een kussentje naaien tot het onder de aandacht brengen van het bestaan van de kussentjes ontzettend bedanken. Jullie maken het verschil en dragen bij aan comfort en herstel. Dank jullie wel daarvoor.

Liefs Nicole
Ingrid Sijnen
05-11-23 19:20:48
Bedankt voor de ❤️heart pillows❤️!
Afgelopen dinsdag ben ik geopereerd en heb al veel profijt van de kussentjes.
De steun die het geeft is heel prettig.
Ik gebruik het in bed, wanneer ik op de bank zit en als passagier in de auto.
De service is top, snelle reactie en de kussentjes, zien er super leuk uit.
Ik zou het zeker aanraden, ga zo door! ❤️
Caroline Burgers
04-11-23 14:40:04
Dank jullie wel voor het mooie kussen en de snelle levering. Ik hoop en verwacht dat het mij veel steun gaat geven. Heel veel succes met jullie mooie werk.
Saskia Rietveld
04-11-23 12:13:05
Lieve mensen van de stichting heart pillow, onwijs bedankt dat jullie zo snel een prachtig kussen met het gewenste thema hebben weten te maken voor mijn vriendin. Echt geweldig om op deze manier een heel helpend cadeau ook nog eens zo persoonlijk te kunnen maken.
Jullie doen goed werk. Mijn dank is groot! 💝
Jetty Geertsema
02-11-23 21:56:39
🩷"Heart Pillow, een liefdevol houvast"🩷
Na mijn operatie kreeg ik "een kado" van het AVL", een heart pillow wat een geweldig initiatief!
Ik heb er erg veel baad bij gehad en nog steeds, het geeft veel steun!
Ik heb nog een heart pillow besteld voor in de auto!
Er werd een prachtige heart pillow voor mij gemaakt met daarbij een persoonlijke liefdevolle kaart!
Nogmaals ontzettend bedankt
Ik ben er heel blij mee!🩷
AniKlo
01-11-23 22:43:32
Top service en ziet er prachtig uit, zelfs kleuren kan je doorgeven. Ik heb veel baad gehad, zeker de eerste weken na de operatie, van het kussentje. Ondersteund fijn de zijkant van je borst en de oksel na de operatie. Borst besparende en lymfeklier verwijderd.
Wat top dat er mensen zijn die dit willen maken voor ons. Ga zo door. Gr Anita
Liever Anoniem
30-10-23 08:44:00
Nogmaals heel erg bedankt voor de heart pillows! Omdat ik na mijn operatie 6 weken op mijn rug moet slapen, gebruik ik ze 's nachts met name als steunkussentjes om een goede houding te vinden. Overdag zijn ze perfect als hoofdkussentje als ik meer rechtop in bed zit en in de auto (als meerijder) gebruik ik ze onder de autogordel om de wonden een beetje te ontlasten. Superhandig dus, en ze zijn ook nog eens leuk om te zien!
Charlotte Jansen
24-10-23 15:13:54
Ohh, wat een fijne kussentjes! Ik heb gisteren mijn operatie gehad (dubbele masectomie met directe reconstructie) en ik heb de kusentjes de hele tijd bij me. Ze ondersteunen precies goed. Daarnaast zijn ze prachtig! Nogmaals bedankt, ik ben er ontzettend blij mee! :)
Eke Bosma
23-10-23 14:13:07
Hallo Renee,

Een liefdevolle houvast.....nou inderdaad, wat een goed initatief, op 29 september ben ik geopereerd (Melanoom) en is de schildwachtklier uit mijn linker oksel verwijderd. Ik mocht van het ziekenhuis een kussentje uitzoeken, een hele mooie zwart/witte .......en wat was dat fijn na de operatie onder mijn pijnlijke oksel en het gaf troost, echt zo fijn! We zijn nu een aantal weken verder maar ik gebruik het nog steeds. geeft nog steeds verlichting! THANXS!! :-)
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram