Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

367 berichten op 19 pagina's
Linda T
27-09-22 10:11:12
Bedankt! Daar moet ik wel mee beginnen, wat een fijne kussentjes.
Ik had voor mijn operatie al 2 kussentjes van mijn zusje gekregen. Wat een fijne kussentjes en de houvast werkt helend.

Deze maand nog 3 kussentjes besteld, 1 voor mijzelf en 2 voor mijn kindjes. Ze zijn erg leuk geworden!
Bedankt en ga zo door!! 💜
Hannie Hannie Johnson
24-09-22 12:28:41
Vandaag geen bos bloemen of een mooie CNN kaart maar ern liefdevolle houvast.
Dankjewel voor de twee mooie paarse Heart Pillows. De eerst twee hebben de afgelopen 8 a9 jaar hun werk heel goed en met liefde gedaan en hopelijk gaan deze twee ook hun liefdevolle werk voortzetten.
Dankjewel voor jullie goede en liefdevolle werk dit is wat ik noem gedaan uit pure onvoorwaardelijke liefde.
Dank jullie wel tram van Heart Pillows 💜💜
Marlou P
20-09-22 15:42:22
Wat een geweldig initiatief!! Ik heb een kussen voor mezelf besteld en voor een vriendin. Helaas hadden jullie vakantie in de periode dat ik geopereerd ben, maar ook 2 weken na de operatie waren de kussentjes nog heerlijk om mee te zitten en te slapen. Ik gebruik ze nog steeds als liefdevolle knuffel. Mijn vriendin ga ik binnenkort verrassen met het kussentje in haar stijl! Nogmaals bedankt voor de liefdevolle benadering en dit warme initiatief! Ga zo door...
Mariël Doorne, van
17-09-22 18:35:07
Lieve vrijwilligers van de "Heart Pillows".
Eigenlijk hoef ik aan alle ervaringen van onderstaande berichten niets aan toe te voegen. Het is zeer mooi en bijzonder om de harten bij deze stichting te bestellen én ze te steunen!!! Zelf kreeg ik ook met borstkanker te maken en kregen deze mooie gift wel in het ziekenhuis. Ik heb dit hart zo vaak gebruikt en in bed onder mijn oksel mee geslapen. Nu 2 besteld in de hoop dat zij hem net zo vaak met liefde mogen gebruiken. De service en het mailcontact is ook al hartverwarmend!!! Grote dank voor alles en heel veel succes verder met dit hele mooie vrijwilligerswerk!!!!!! Dikke kus van mij voor jullie, Mariël
Rachel Van Kilsdonk
17-09-22 13:56:35
Wat een mooi kussen heb ik binnen gekregen. Ze weten heel goed wat je bedoeld en er is super fijn contact geweest en snelle service.
Het kussen komt goed van pas, hartelijk dank 🥰😘
Patty Schaap
14-09-22 11:40:47
Geweldig!! Wat een mooie kussentjes. Na wat e-mail verkeer met Renée zijn de kussentjes mooi op tijd binnen voor m'n operatie. En ook nog zo'n lief handgeschreven kaartje erbij. Voor iedereen die hier aan heeft meegewerkt, heel erg bedankt! 🥰🥰
Annemieke
10-09-22 15:06:03
Ter voorbereiding op mijn operatie kreeg ik als tip om deze ❤️en kussentjes te bestellen. Ik heb een aanvraag gedaan en kreeg snel een persoonlijk berichtje en werden de kussentjes gemaakt. Wat een enorm mooi en fijn initiatief! Dank je wel Heartpillow.
sylvia herben
10-09-22 12:39:20
nadat ik er zelf vorig jaar een gekregen had en er heel veel baat bij gehad.
nu een voor mijn lieve overbuurvrouw besteld.
heel fijn en super snel mailcontact en levering! en het lieve kaartje erbij maakt het echt hartverwarmend.
Rosemarijn
06-09-22 19:16:38
Na een tip van een lotgenoot een kussentje aangevraagd. Fijn mailcontact en de kussentjes waren mooi verpakt. Het voelt erg comfortabel, voorheen was ik aan het worstelen met een groot kussen maar dit is veel beter. Jammer dat ze er in het ziekenhuis (AVL) niet mee kwamen, ik had hem wel eerder willen hebben.
Max Mangani
06-09-22 18:32:34
Na op dit initiatief te zijn gewezen en contact via de site te hebben gezocht, ben ik bijzonder snel en vriendelijk teruggemaild en mocht ik nog voorkeuren doorgeven en kreeg ik zelfs een tweede kussen om er nog eentje te hebben voor als de andere in de was zat. Het zijn dit soort kleine dingen die je een exra warm gevoel erbij geven. Wat een ontzettend fijn initiatief. Ik spoor iedereen aan die het kan missen om wat te doneren, want iedereen die het nodig heeft zou hier gebruik van moeten kunnen maken. Dit geeft los van het medische gemakt, ook een extra steun met de lieve kaart die erbij zat en dat is te danken aan al het extra werk en de liefde die uitstraalt van de mensen die dit allemaal organiseren. Hartelijk bedankt!
Wel een goedbedoeld en totaat niet bindend advies: Stap over naar andere koerier, want in mijn ervaring is DHL is helaas niet zo snel en efficient (helaas bijzonder vaak uitdagingen met tijdige levering als DHL de koerier is).
Maringe Pol
06-09-22 15:02:18
Ik kreeg dit kussentje van de mamapoli toen ik het nieuws kreeg dat ik helaas mijn borst zou verliezen aan borstkanker voor na de operatie. Het voelt lekker zacht en is handig om de hele dag onder de oksel te houden.
Ze moeten deze kussentjes ook uitdelen aan cardiologen, want ik heb ook een ICD en dit kussentje was heel handig geweest na mijn ICD operatie.

Ik heb hem nog steeds en vind hem nu fijn om lekker mee te knuffelen in bed.
Liesbeth Smits
02-09-22 07:48:06
Een half jaar geleden onderging ik een operatie waarbij een ICD geïmplanteerd is en sindsdien kon ik niet goed meer op mijn zij liggen.
Toen ik over de hartjeskussens hoorde, heb ik een berichtje op de site van HeartPillows achtergelaten en kreeg snel een lief berichtje terug.
Een paar dagen geleden werd er een heel mooi en vrolijk bloemetjeshart bij me bezorgd.
Echt een cadeautje, met een persoonlijk kaartje erbij.
Ik heb er inmiddels een paar nachten mee geslapen en met het hartje onder mijn oksel komt er veel minder druk op het gebied rond de ICD.
Eindelijk kan ik weer zonder al teveel pijn op mijn zij slapen.
Ben er heeeeeel blij mee, Renée. Dankjewel!!!
Samantha Ploem
28-08-22 09:26:51
Na mailwisseling met Renée het advies gekregen om 2 kussentjes te bestellen dit gedaan voor mijn schoonmoeder.
Ze zijn ontzettend mooi en geven meteen een fijne houvast gaf mijn schoonmoeder aan!
Lief het zelfgeschreven kaartje doet ons en mijn schoonmoeder erg goed!
Dankjewel ❤️❤️
Jacqueline van den Hooven-Calon
28-08-22 09:08:09
Geweldig!! Wat een verademing om zo’n schitterend kussentje onder je oksel te kunnen doen. Ik kreeg de tip van mijn schoonzus en ben haar heel dankbaar. Ik heb er 2 besteld na een tip van Renée. Een hele fijne mailwisseling en een hartverwarmend geschreven kaartje maakte alles compleet.
Heel erg bedankt❤️❤️
Dannielle Postelmans
27-08-22 13:54:57
Wauw
Vandaag de 2 kussentjes gekregen die ik voor mijzelf heb besteld.
Ze zijn ontzettend mooi en geven meteen een fijne houvast!
Lief de zelfgeschreven kaart doet me erg goed!
Dankjewel ❤️❤️
Mary Jane Knuvink
27-08-22 13:40:47
Vandaag de prachtige kussentjes ontvangen voor mijn vriendin Anita. Er zat een lief handgeschreven kaartje bij....Ze is er ontzettend blij mee.
Het is echt een liefdevolle houvast en een klein gebaar on te geven.
Mooi initiatief!
Dank jullie wel xxx
Hilde Meert
26-08-22 14:13:12
Ik heb ook mijn kussentjes gekregen.
Prachtige opvang van Renée en mooie opvolging.
Super tevreden.
Een lichtpuntje in de duisternis voor borstkanker patiënten
Dank jullie wel!
Irma Hollander
16-08-22 17:28:00
Via het Deventer ziekenhuis kreeg ik gisteren jullie liefdevolle houvast: een hartvormig kussentje overhandigd. Voor straks, te gebruiken na de operatie die eraan zit te komen. Een klein gebaar maar o zo hartverwarmend, dank jullie wel.
Jill C.
13-08-22 08:17:46
Het kussentje heb ik nu een tijdje in gebruik en het geeft mij veel verlichting bij late bestralingsschade door de betere drukverdeling tijdens het liggen, waardoor ik eindelijk weer wat beter slaap. Ontzettend bedankt voor het prachtige, fijne kussentje! Wat een mooi initiatief.
Miranda Van Westenbrugge
22-07-22 16:18:31
Ik heb vandaag de kussens binnen gekregen en wat zijn ze leuk! Ze waren prachtig en zorgvuldig verpakt, er zat een folder bij met alle info over de kussens en hoe ze te gebruiken en een lief, persoonlijk handgeschreven kaartje….en ik vind het nu al heerlijk om ze te gebruiken…
Ook heb ik
Mijn Mammaverpleegkundige een foto gestuurd met de info van deze stichting want ik vind dat iedereen die ze nodig heeft van deze stichting af moet weten, wat een geweldig initiatief…
Dank jullie wel voor deze prachtige en fijne kussens…
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram