Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

642 berichten op 33 pagina's
Aranka Wessels-Koning
11-06-24 18:27:35
Vandaag werden de door mij bestelde kussentjes afgeleverd bij mijn zus die ze binnenkort kan gaan gebruiken. Ze is er super blij mee. De kussentjes zien er prachtig uit, de persoonlijke kaart maakte het helemaal af. Dank je wel voor dit initiatief en de fantastische snelle en vriendelijke service. Ben super blij dat ik hierdoor iets kon doen voor mijn zus.
Carla van der Lek
10-06-24 15:37:35
Ik kreeg vandaag m’n nieuwe hart kussentje binnen. Wat is hij mooi! Perfecte kleur, schitterende vlindertjes! Super mooi gemaakt, en ook nog een persoonlijke kaart erbij. Wat een mooie service!
Sinds m’n 2e borstoperatie in 2018 kan ik niet meer zonder m’n hart kussentje. Ik heb er ook 1 in bed liggen,maar die van de woonkamer was echt versleten. Nu weer erg blij met mn nieuwe kussentje! Dank jullie wel❤️.
Tineke Krutzen
10-06-24 13:53:17
Het liefdevolle kussentje is ontzettend mooi gemaakt en precies in de kleur en de motieven die ik vroeg. Geweldig. Omdat ik komende week geopereerd word kan ik dan pas het effect ervaren, maar het voelt heel zacht en prettig.
Ook de mails waren zeer medelevend.
Bedankt voor alles.
Angeline Nijssen-Menkveld
03-06-24 11:12:11
Zaterdag heb ik mijn kussen mogen ontvangen. Helemaal mijn stijl! Na 15 jaar kan ik nog altijd niet zonder een kussentje slapen. Nooit eerder een heart pillow gehad maar mijn vriendin stuurde jullie site. Ik ben zo blij, heb er heerlijk mee kunnen slapen en wat een mooie persoonlijke kaart zat er bij. Ik ben echt onder de indruk. Bedankt
ria ria dekeukelaere
03-06-24 10:57:43
Heel blij met mijn mooie kussentjes...dus overal in huis mijn lievelingskussentje!!!! Hartelijk dank voor het vlugge leveren en de aangename boodschappen!!!!
Susanne Blok
03-06-24 00:12:21
Zaterdag had ik even een minder goede dag toen deze prachtige fuchsia kussens aankwamen.
Het is zo fijn om iets te ontvangen wat met zo veel liefde gemaakt is!
Het precies als de omschrijving, en liefdevolle houvast. Ze helpen me bij mijn werk achter de computer, het auto rijden en ook nog als ik even bokchagrijnig bent van de pijn. Heel veel dank daarvoor!💖
Hans Van der Meer
28-05-24 22:16:18
Zaterdag heeft mijn moeder haar pakketje ontvangen.
Wat een prachtige Heart Pillow is het geworden. Ze is er heel erg blij mee en na het lezen van de bijgevoegde kaart was ze heel erg enthousiast over jullie stichting.
Namens mijn moeder hartelijk dank en ze zal dankbaar gebruik gaan maken van de de Heart Pillow
Kimberley Egelink
25-05-24 20:02:10
Vandaag kreeg ik mijn pakketje binnen. Wat een mooie kleuren precies wat ik vroeg. Wat hebben jullie een hart van goud om dit te doen voor ons. Ik zal er vast heel veel steun en verlichting aan hebben! Dankjewel
Diel De Groot
25-05-24 19:01:12
Vanmiddag heb ik mijn Heart Pillow ontvangen. Wat ben ik hier blij mee! Precies volgens mijn voorkeuren. Vrolijke kleuren, hartjes en vlinders. Zeer dankbaar ben ik dat ik er 1 in het ziekenhuis mocht uitzoeken. Die bevalt zo goed dat ik er nog een heb besteld bij jullie. Dank voor jullie fantastische werk.
Nadine Kerckhoffs
24-05-24 15:15:44
Dank jullie wel voor deze geweldige stichting, zelf in 2021 borstkanker gehad en toen via de wondzorg bij jullie terecht gekomen, en wat was ik blij en dankbaar voor dit prachtige heart Pillow kussen, ik heb er ontzettend veel baat van mogen ondervinden na mijn operatie, en nu een kennis in zelfde schuitje zit wederom bij jullie een mooi kussen besteld en bezorgd ik hoop dat zij er net zoveel baat bij mag hebben als mij toendertijd, hopelijk blijven jullie nog heel lang bestaan Dank je wel
Sylvia Kuppens
18-05-24 16:30:20
Vandaag heb ik twee hele mooie heart pillows, met een persoonlijk kaartje, ontvangen voor mijn a.s. operatie. Blij verrast toen ik de doos opende en de zo mooi gemaakte heart pillows in de kleuren en motieven zag die zo bij mij passen. Het doet mij goed dat er mensen zijn die belangeloos en liefdevol deze heart pillows maken. ♥️ Jullie zijn goud waard. Heel erg bedankt.
Sauda Woldhek
13-05-24 19:48:02
Dag lieve mensen.
Wat een mooi initiatief... Ik heb net mijn heart pillow binnengekregen en al meteen een in gebruik.
Ik voel meteen wat minder spanning...
Alhoewel dat ik 6 maart 2023 de eerste operatie heb gehad en 24 maart 20243 een spoedoperatie ivm ontstekingen, kreeg ik via het da Vinci kliniek de tip om deze kussens aan te schaffen.
1 komt op een bak te liggen en 1 in mijn bed.

En dankjewel voor dat lieve kaartje wat erbij zit. Dit doet mij goed.

Lieve groeten Sauda
Sofie DB
02-05-24 20:33:11
Ik bestelde 2 kussentjes in vrolijke kleurtjes en dat is ook exact wat ik kreeg. Ik kwam helemaal uitgeregend thuis na mijn werk en ik werd helemaal blij toen ik het pakje opende. De persoonlijke boodschap erbij maakt het nog meer bijzonder. Heel erg bedankt om mijn dag en mijn nakende operatie op te vrolijken!
Xeanette Duynstee-Dijksman
27-04-24 15:04:06
Via het ziekenhuis mocht ik een heart pillow uitkiezen voor mijn borstbesparende operatie. Wat een fantastisch initiatief!! Gisteren was de operatie en ik ben echt heel blij met mijn kussentje. Enorm bedankt!! 🙏🙏
Stellina roijmans
23-04-24 12:45:21
Ik heb een hart-kussen aangevraagd/besteld voor een heer met ziekte van Kahler. Hij kon geen kussen vinden om lekker te slapen. In het weekend is het kussentje binnen gekomen met een lief persoonlijk kaartje. Dhr is er blij mee, heeft al heerlijk geslapen. Vindt het een echte aanrader voor iedereen.
Bianca Petit
20-04-24 19:08:35
Vandaag mijn heart pillow binnen gekregen. Direct in gebruik genomen en merk dat ik minder last heb. Mooi handgeschreven kaartje erbij. Blij met dit gebaar
Leenders
19-04-24 22:30:11
Na een tip, twee kussens besteld. Uitstekende service, snelle en duidelijke reacties, en wat mooi gemaakt, het handgeschreven kaartje bij de levering maakt het erg persoonlijk.
Julie Julie
19-04-24 12:09:53
Heel fijn kussentje en heb ik echt nodig ter ondersteuning van mijn oksel na de operatie. Eg blij met Heart Pillow, super service en lieve berichten!
Constance v.d. Berg
15-04-24 14:52:15
Na mijn operaties kreeg ik van het ziekenhuis twee heart pillows. Wat was ik er blij mee. Gelukkig zijn de heart pillows via deze site te bestellen, want na al die tijd moet ik ze nog steeds gebruiken en zijn de heart pillows ook eens aan vervanging toe. Nadat ik contact had gezocht kreeg ik binnen 1 dag een lieve email terug en kon ik mijn kussentjes bestellen. De pillows zijn heel mooi gemaakt en zien er ook heel leuk uit. Dank je wel voor de zorg en aandacht.
Conchita Nunez Y Lobato - Roering
14-04-24 09:25:38
2 jaar geleden had ik borstkanker en kreeg ik vlak voor mijn operatie een heartpillow van het Deventer Ziekenhuis. Wat een fijn en leuk kussentje! Hierdoor vond ik makkelijk de juiste houding overdag en in bed. Ook nu gebruik ik het nog maar dan als nekkussentje bij lange autoritten. Voor mijn nagelstudio zocht ik onlangs een nekkussentje in de massagestoel en toen ik mijn heartpillow gebruikte, bleek dit de perfecte nekondersteuning. Na een zeer prettig contact heb ik 3 kussentjes mogen bestellen en kreeg deze supersnel toegestuurd. Ze zien er enig uit en fijn dat ik er ook nog de stichting Heart Pillow mee steun.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram