Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

416 berichten op 42 pagina's
Natasja Broers
21-01-23 16:55:08
Na de eerste operatie aan de lymfeklieren en nog een amputatie in het vooruitzicht werd me al meteen duidelijk dat het hartvormige kussen zeeeer prettig is voor ondersteuning maar ook ontlasten vd schouder. Om die reden gelijk een donatie gegaan en 2 nieuwe kussens besteld. Wat een super initiatief!!!
Tevens is het persoonlijke bericht op t kaartje erg attent en een hart onder de riem. Dank je wel hiervoor
Wendy Scheepstra
21-01-23 12:14:47
Beste allemaal,

Afgelopen donderdag ben ik geopereerd en ik heb net het heart pilow ontvangen. Meteen toen ik hem onder mijn arm stopte merkte ik verlichting.
Ik weet zeker dat dit kussen mij gaat helpen op weg naar herstel.
Ik vind het een fantastisch initiatief en zal het gaan promoten!
Ga zo door lieve vrijwilligers, jullie doen geweldig werk! X
emmy vaandrager
20-01-23 17:06:14
lieve mensen
dank je wel voor de steun in deze moeilijke tijd. ik ben 20-03-2020 geopereerd aan een borstamputatie
in het ziekenhuis waar ik geholpen ben heb ik een kussentje mogen ontvangen.
dit kussentje was een grote steun voor me en gaf me ondersteuning. nu bijna 3 jaar later slaap ik nog steeds met het kussentje en gebruik het nog steeds als ik bvb een autorit ga maken. het is echt aan het slijten en ik ben reuzeblij dat ik nu 2 nieuwe mag ontvangen.het is niet alleen praktisch in gebruik maar geestelijk ook een fijn idee dat ik niet alleen sta in deze strijd. bij deze alle mensen die zich inzetten voor vrouwen zoals ik stuk voor stuk zijn jullie toppertjes. dank jullie wel veel liefs emmy vaandrager
Mandy Klein
18-01-23 19:18:08
Heel fijn contact gehad, attent kaartje bij de pillow en de uitvoering van het kussen was helemaal top! Dank jullie wel!
Caro de lo
14-01-23 15:51:11
Bedankt voor 2 mooie pillows. Had me laten verrassen qua kleur, maar zijn perfect.
Ga ze zeker gebruiken de komende, pittige, periode en ben blij dat ik ook heb kunnen bijdragen aan het geweldige werk wat jullie doen. Voor een doel dat nog veel geld kan gebruiken.

Met vriendelijke groet, Caro.
jose Slooten-Nijenhuis
14-01-23 10:36:29
Zeer liefdevolle antwoorden en hadden binnen een week de mooie pillow al thuis. Een hele grote aanrader voor een ieder in een moeilijke periode.

Hartelijk dank namens ons.
Deborah en José
Saskia Martens
13-01-23 19:55:03
Meteen een liefdevolle reactie op mijn vraag. En ze sturen meteen de mooie pillows op
Geweldig die inzet en voor ons als pat zo geweldig
Liefs,
Fifi de Jager
12-01-23 10:46:58
Vorige week 2 heart pillows ontvangen.Heb me laten verrassen welke kleuren ik zou krijgen,okergeel is het geworden.Al enkele dagen gebruik ik ze als ondersteuning en als knuffel kussen.
Dank je wel hiervoor :)
Melanie Hoeing
09-01-23 00:31:21
Na een hele fijne en prettige communicatie met Renée, 2 Heart Pillows mogen ontvangen. Wat een enorme leuke verrassing als je niet volledig beeld hebt over hoe ze er uit komen te zien. Ik vind ze prachtig! Door eerdere ervaringen weet ik zeker dat ze mij heel goed gaan helpen. Dat gun ik iedereen die dit nodig heeft. Ze zijn een absolute aanrader! Bedankt Stichting Heart Pillow voor jullie snelle, lieve en prettige reactie en vlotte verwerking. Ik ben dankbaar.
Cherryl Vz
07-01-23 19:10:26
Vandaag 2 mooie hartpillows mogen ontvangen! Wat een mooi en fijn initiatief is dit! Super snelle, lieve en respectvolle interactie en doen precies wat ze beloven!
Bij de kussens ook nog eens een persoonlijk kaartje, wat het nog specialer maakt!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram