Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

589 berichten op 59 pagina's
Cora May Cora May de Koning
15-02-24 16:15:53
Na een borst besparende operatie werd ik bij thuiskomst blij verrast door een prachtige & hartverwarmende Heart-pillow via jullie verstuurd door mijn lieve vriendin/­mede-­lotgenoot.­ Nu we beide, na een zwaar pittig jaar van behandelingen, nèt "klaar" zijn kreeg mijn vriendin te horen dat haar moeder borstkanker heeft. En dus gaan deze dames wéér samen een slopend traject in.... Om hun nu een hart onder de riem te steken heb ik voor de moeder een Heart-Pillow besteld. Ik hoop dat ze zich net zo gesteund voelt als ik me er mee voelde! Dank aan de makers <3
Francis Francis Schanzleh
13-02-24 10:22:36
Ook ik heb 2 kussentjes mogen ontvangen.
Super snel geleverd en op persoonlijke voorkeur. Heel erg blij mee. Ik ben gisteren borstbesparend geopereerd en er is 1 okselklier verwijderd. Gelijk bij thuiskomst kussentje in gebruik genomen.
Complimenten voor de mensen die dit mogelijk maken!
Meta Postma
12-02-24 10:45:19
Na een borst amputatie twee en halve werk geleden ben ik erg blij met de kussentjes heb 1 in de kamer voor als ik op de bank zit en 1 op mn bed. Voor als ik ga slapen. Ze voelen zacht en ondersteunen de gevoelige . Plek. Ben erg blij met deze kussentjes en zou niet meer zonder willen. Echt een aanwinst. . Ook snel geleverd met een persoonlijk hsnd geschreven kaartje 🥰
Ellen de Ruiter
10-02-24 15:18:02
Wat een prachtig kussen heb ik van jullie ontvangen. Ik naai zelf veel en kan mooi handwerk dan ook erg waarderen.
Fijn dat jullie mooie stof hebben uitgezocht n.a.v. mijn opgegeven voorkeuren.
Nogmaals: heel blij en ik ga de steun ervaren 🩷
Nancy Van der Ham
10-02-24 13:21:43
ik kreeg de tip via een collega van de Heart Pillow en heb meteen een Pillow besteld. Voor mijn lieve vriendin die helaas ook geopereerd moet worden. Heb een geweldige ervaring opgedaan met de vrijwilliger Renée die voor haar een kussentje heeft gemaakt. Mijn lieve vriendin heeft het kussen ontvangen en is er superblij mee. Ga a.u.b. door met dit goede werk om zo iedereen die het nare traject van kanker moet doorstaan en een ❤️ onder de riem te steken. Dank voor jullie prachtige werk en 💪🏼💪🏼💪🏼 houd vol Ik kreeg meteen de tip via een kennis van de Haert Pillow en heb meteen een Pillow besteld. Heb een hele fijn ervaring opgedaan met de vrijwilliger Renée die voor mij een kussentje heeft gemaakt. Morgen gaat mijn geopereerde vriendin het kussen ontvangen. Ik vind dat jullie onwijs goed werk leveren en hoop dat dit werk nog vele jaren doorgaat om zo iedereen die het nare traject van kanker moet doorstaan een hart onder de riem te steken. Dank voor jullie prachtige werk en 💪🏼💪🏼💪🏼 hou vol
Corina Brugman
09-02-24 17:07:36
Mijn wereldje lijkt steeds meer te bestaan uit kennissen, familie en vriendinnen die het traject van borstkanker hebben doorstaan of nog ingaan, zo ook mijn beste vriendin. Ik kreeg meteen de tip via een kennis van de Haert Pillow en heb meteen een Pillow besteld. Heb een hele fijn ervaring opgedaan met de vrijwilliger Renée die voor mij een kussentje heeft gemaakt. Morgen gaat mijn geopereerde vriendin het kussen ontvangen. Ik vind dat jullie onwijs goed werk leveren en hoop dat dit werk nog vele jaren doorgaat om zo iedereen die het nare traject van kanker moet doorstaan een hart onder de riem te steken. Dank voor jullie prachtige werk en 💪🏼💪🏼💪🏼 hou vol 🌻
Els D.
03-02-24 13:30:34
Hartelijk dank voor het mooie kussentje! De gebruikte stoffen (roze met witte stippel en roze en donkerdere roosjes) maken me helemaal happy. Ik ga het met plezier gebruiken en hoop dat het me verlichting geeft.

Keep up the good work en veel dank!
mechelina proper
02-02-24 23:35:34
November 2023 is mijn rollercoaster borstkanker gaan rijden eind december 2023 een borstamputatie ondergaan en 11 januari 2024 te horen gekregen alles is weg dus geen nabehandelingen je bent schoon. En vanaf het begin tot nu is mijn heartpillow mijn steun en toeverlaat . Zowel voor het lichamelijke heb nog steeds veel vocht in en om het operatiegebied en in de oksel en de heartpillow zorgt voor verlichting maar ook geestelijk is het de knuffel die troost en houvast bied. Wat ook zo fijn is, dat jullie een persoonlijk berichtje bij de kussens doen. Dus iedereen die heartpillow een warm hart toedragen en maken ontzettend bedankt !!!!!!!!
Joyce Joyce Jansen
02-02-24 12:57:22
Mijn schoonzus had al een heart pillow gekregen vanuit het ziekenhuis. Dit wist ik niet, dacht ik heb een speciaal cadeau voor haar opgestuurd. Voor na haar borstamputatie en tevens gelijk reconstructie. Ze heeft er nu 2 en is er toch blij mee, vond het een lief gebaar.
Ria Frieswijk
29-01-24 11:14:27
Wat een ontzettend mooie manier om deze kussentjes kado te geven.
Ik had ervaring met het kussen via een nicht. Zij dweepte ermee.
mijn schoonzus moest ook een borst besparende operatie ondergaan.
Was voor de operatie nog gevallen en naar terecht gekomen.
dacht meteen aan jullie en kreeg je voor de operatie. Zelf had ze al van de arts hierover gehoord. Een week voor de operatie konden we haar er blij mee maken. Ze was helemaal ontroerd, meteen onder de arm en dat nam de druk bij pijnlijke bovenarm en borst weg en beschermde bij aanraking.
ondertussen is ze geopereerd en wil ze er geen afscheid meer van nemen.Wat ook zo fijn is, dat jullie een persoonlijk berichtje (van Rene) bij de kussens doen. heel opbeurend.
Heel erg bedankt.
Vergeet ik dat het contact met jullie stichting zo vlot,soepel en vriendelijk verloopt.
Groeten, Ria Frieswijk.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram