Stichting Heart Pillow 

 Een liefdevolle houvast 

Ervaringen

Laat hieronder jouw ervaring achter met de Heart Pillow en onze service. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer aanbevelingen, ervaringen en persoonlijke verhalen van Heart Pillow gebruikers.

 

Ervaringen

335 berichten op 34 pagina's
Sabine Van Brussel
23-06-22 10:28:20
Ik ben vorige week geopereerd, een volledige borstamputatie en kreeg dit kussentje van de mamma-care verpleegkundige mee naar huis. Ben zo blij met mijn kussentje. Hoe zo iets simpels een grote waarde kan hebben. Hartelijk dank voor deze steun en toeverlaat
Nienke Zand
21-06-22 20:02:50
Vandaag een mooi hartkussentje ontvangen nadat ik aan mijn borst ben geopereerd. Heel fijn en ondersteunend èn voelbaar met veel liefde gemaakt 🧡
Linda W
21-06-22 13:16:45
Afgelopen zaterdag twee hele mooie heartpillows mogen ontvangen in de door mij zelf gekozen stof. Ze zijn heel erg mooi geworden en heerlijk zacht. Nu 3 nachten uitgeprobeerd en ze geven heel goed steun aan mijn arm terwijl de druk op de operatie wond wordt verdeeld. Ik dacht ze alleen 's nachts te gebruiken maar ik gebruik ze nu ook overdag, dat zit veel prettiger. Morgen ga ik ze ook uitproberen bij het autorijden. Super bedankt dames (en heren?) van Heart Pillows!
Miranda Blauw
17-06-22 09:33:56
Gister samen met 2 andere vrouwen geopereerd aan onze rechterborst. 'Overbuurvrouw' droeg al zo'n hartjeskussen. Na de operatie kwam haar man aan met twee in folie verpakte kussentjes voor mij en de andere vrouw.
Zo lief! ♡♡ En troostrijk ♡
Ik draag het continu.
Ook heerlijk mee geslapen.
Bedankt!
Caroline Heidema
13-06-22 16:35:10
Ik slaap nu al weer een paar weken met de prachtige Heart Pillow.

Het ontlast echt de pijnlijke plek; echt heel fijn.

Wat prachtig dat dit bestaat!

Bedankt!
Marit Broekman
08-06-22 14:22:50
Ik heb 2 pillows besteld. Een fijne service, mooie pillows en het zit prettig! Blij mee!
Annette Annette Houde
07-06-22 15:01:12
Vandaag het kussentje of liever gezegd twee kussentjes ontvangen Wat zijn ze mooi Ik ben er zo blij mee Ik heb erg last van oedeem in mijn arm na de operatie. Mijn huidtherapeuten adviseerde dit te gaan gebruiken Ik heb contact gezocht met heart Pillow en wat een lieve organisatie en zo mooi verpakt en opgestuurd met een lief briefje erbij Ik ben zwaar onder de indruk Ik heb hem gelijk in gebruik genomen en het geeft nu al een fijne druk waardoor het minder pijnlijk aanvoelt. Heel erg bedankt!!
Denise Schor
05-06-22 11:55:31
Ik heb twee heartpillows cadeau gedaan aan mijn lieve vriendinnetje Cora na aanraden van iemand anders die vlak daarvoor dezelfde operatie had ondergaan. Zowel de ‘aanraadster’ als Cora zijn er zo blij mee! En wat regelen jullie alles lief en persoonlijk!! Toppertjes zijn jullie!!
Liesseth Posthuma Linthorst
03-06-22 18:54:07
Heel erg bedankt voor de super mooie kussens. Heb ze vandaag mogen ontvangen. Ik vind ze heel mooi gemaakt en past qua stofje bij me. Lief dat je zelf mag aangeven wat je mooi vind. Ik heb ze nog niet in gebruik omdat de operatie nog moet komen. Jullie hebben het ruim op tijd gemaakt en verstuurd! Ik kan nu al zeggen dat ze goed in de oksel blijven zitten.
Ook een lief kaartje erbij. Niets dan positief over jullie. ..
Liefs
Thea Deckers
28-05-22 17:54:01
Dank jullie wel voor jullie liefdevolle werk! Mylène was super blij met haar kussen. Hij is veel fijner dan degene die zij in het ziekenhuis had gehad.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Instagram